Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος

2020 Η χρονιά της επέκτασης


1ο δεκαήμερο: Η χρονιά της αλλαγής για σένα μόλις έφτασε! Αρκετές οι ανατροπές που θα βιώσεις στον προσωπικό τομέα, θετικές, αλλά και αρνητικές! Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου για νεύρα και εντάσεις, που αν δεν την ελέγξεις, ενδεχομένως να προκαλέσει και ρήξεις! Στα τέλη της χρονιάς, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα επαγγελματικά σου ζητήματα περισσότερο, όπως και στην κοινωνική σου εικόνα! Ωστόσο πολύ πιθανόν αυτήν την περίοδο, να πάρεις απόφαση επισημοποίησης, αν είσαι ήδη σε σχέση!  
 

2ο δεκαήμερο: Ώρα να απολαύσεις τύχη, επεκτατικά και θετικά γεγονότα στον έρωτα, φλερτ, νέες γνωριμίες και διασκεδαστικές στιγμές! Πολύ πιθανόν ο έρωτας να έρθει πάνω σε ένα ταξίδι ή με ένα άτομο άλλης εθνικότητας! Σχέσεις από απόσταση ευνοούνται, όπως επίσης και ταξίδια ερωτικού χαρακτήρα! Το 2020 είναι ιδανικό για πετύχεις στόχους, να μαζέψεις εμπειρίες, να περάσεις υπέροχα και να εκμεταλλευτείς την τύχη σου στο έπακρο!  


3ο δεκαήμερο: Ιδιαίτερα τυχερή χρονιά, που υπόσχεται μόνο θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως στον ερωτικό! Νέες γνωριμίες, ταξίδια και ανέμελη διάθεση, είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα! Πέρα όμως από τις διασκεδαστικές στιγμές, αυτό το έτος θα σου δώσει άπειρες στιγμές πάθους, ρομαντισμού, σεξουαλικότητας και έντονου συναισθηματισμού! Στόχοι ερωτικοί επιτυγχάνονται και πολύ πιθανόν να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα, πολύ πιο διαφορετικό, από αυτά που είχες συνηθίσει!Πότε ευνοείσαι για επανασύνδεση το 2020:
Αρκετές ευκαιρίες για επανασύνδεση και μάλιστα με την βοήθεια των φίλων σου, θα έχεις εσύ Ταύρε του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, από 17 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου, όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά Ανάδρομος στο Ζώδιο του Ιχθύ!
Επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις με το ερωτικό παρελθόν θα έχουν και τα 3 δεκαήμερα των Ταύρων, 18 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου, με την βοήθεια του Ανάδρομου Ερμή στο Ζώδιο του Καρκίνου!

Για τους Ταύρους του 1ου, αλλά και του 2ου δεκαημέρου, ιδανική περίοδος για επανασυνδέσεις ερωτικές, θα είναι από 14 έως 27 Οκτωβρίου, με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο Ζώδιο του Σκορπιού!Τυχερές Ερωτικές Στιγμές 2020:

Με μία Αφροδίτη στον Ιχθύ, από 13 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, πέρα από τις φιλικές σου σχέσεις, που επιτέλους θα βελτιωθούν, θα απολαύσεις και ερωτική ανανέωση με ποικίλους τρόπους! Η Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, είναι σαφώς η καλύτερη εποχή για τα ερωτικά σου ζητήματα! Από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, ετοιμάσου για νέα ερωτικά ξεκινήματα, κατακτήσεις και εξελίξεις στα αισθηματικά σου, που καιρό τώρα περίμενες! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, σου υπόσχεται απόλυτα ερωτικές διακοπές, εκδρομές, ταξίδια και ευχάριστα μηνύματα, από το άτομο που θες! Το μεγάλο ερωτικό “γλέντι” ωστόσο, έρχεται με την Αφροδίτη στην Παρθένο, από 2 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου, αφού θα χορτάσεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και απόλυτη ερωτική επιτυχία! Πιο συντροφική περίοδος, με ευκαιρίες για επισημοποίηση ή νέα σοβαρή σχέση είναι από 21 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου, με την Αφροδίτη απέναντι σου, στο Ζώδιο του Σκορπιού!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.