Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός

2020 Η χρονιά της επικοινωνίας1ο δεκαήμερο: Πολλές ανατροπές θα φέρει το 2020 για την συντροφική σου ζωή! Οι ξαφνικές αυτές αλλαγές, μπορεί να είναι και αρνητικές και θετικές, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, για ό,τι καινούργιο έρθει! Αυτό όμως, που οφείλεις να προσέξεις φέτος, είναι η τάση σου για επιθετικότητα και καυγάδες στον συντροφικό τομέα, διότι μπορεί να προκαλέσεις σημαντικές ρήξεις ή και χωρισμό! Ο τελευταίος μήνας του χρόνου, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου σε ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν αν είσαι ελεύθερος, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να συζήσεις με το άτομο της καρδιάς σου!


2ο δεκαήμερο: Ιδιαίτερα τυχερό θα είναι για σένα το 2020! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φλερτ και πολλές γνωριμίες, θα προκύψει μία σχέση, με ένα άτομο που θα περνάτε υπέροχα μαζί και θα ανταλλάσσετε ευχάριστα απόψεις και ιδέες. Αν έχεις βρει ήδη το άλλο σου μισό, θα έχετε καθ’όλη την διάρκεια του έτους, κέφι για εκδρομές και ταξίδια και γενικά θα βρίσκετε ποικίλους τρόπους να ανανεώνεται καθημερινά την σχέση σας, με συναίσθημα και ευχάριστες συζητήσεις!3ο δεκαήμερο: Πολλές θα είναι φέτος οι ευκαιρίες για ερωτικές επικοινωνίες, μετακινήσεις και συναντήσεις! Είναι περίοδος που μπορείς να αυξήσεις τις ερωτικές μετοχές σου, αλλά και τις εμπειρίες σου! Φλερτάρεις, γνωρίζεις νέο κόσμο μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες και ένα όμορφο ερωτικό ξεκίνημα είναι πολύ πιθανό μέσα στο 2020! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μόνο θετικές εξελίξεις και ευχάριστες στιγμές στην σχέση σου! Γενικά, εκδηλώνεσαι και εκφράζεσαι συναισθηματικά, με περισσότερη άνεση, γεγονός που φέρει λύσεις, σε ό,τι κι αν σε απασχολεί στον δεσμό σου!  


Πότε ευνοείσαι για επανασύνδεση το 2020:
Για εσένα του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, έρχονται επαφές και επικοινωνίες με παλαιούς έρωτες, από 17 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου, με τον Ανάδρομο Ερμή στο Ζώδιο του Ιχθύ!
Διεκδίκηση από το πρώην ταίρι σου και σίγουρα ευκαιρία για επανασύνδεση φέρνει η περίοδος 18 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου, όπου θα είναι Ανάδρομος ο Ερμής στον Καρκίνο, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις Σκορπιέ!

Με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο δικό σου Ζώδιο του, οι ευκαιρίες θα είναι ακόμα περισσότερες για σένα του 1ου και του 2ου δεκαημέρου, την περίοδο από 14 έως 27 Οκτωβρίου!Τυχερές Ερωτικές Στιγμές 2020:
Με την Αφροδίτη στον Ιχθύ, 13 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, θα βιώσεις σίγουρα την πιο ερωτική περίοδο! Τύχη, διασκέδαση, πάθος, συναίσθημα και κατακτήσεις, θα γίνουν η καθημερινότητα σου! Η Αφροδίτη απέναντι σου, στον Ταύρο, από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, φέρνει εύνοια στην συντροφική ζωή, είτε με μία σχέση, είτε με ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, υπόσχεται τέλειες διακοπές, γεμάτες τύχη, ερωτικές επαφές και συναρπαστικές συναισθηματικές εμπειρίες! Η Αφροδίτη στην Παρθένο, θα βελτιώσει τον φιλικό τομέα, αλλά ταυτόχρονα θα φέρει και ανανεωτικές εξελίξεις για τα ερωτικά σου, από 2 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου! Το διάστημα από 21 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου, με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, αναμένεται απόλυτα ερωτικό, αφού θα νιώσεις πρωταγωνιστής, απολαμβάνοντας απανωτές εκπληρώσεις επιθυμιών!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.