Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος

2020 η χρονιά του έρωτα

 

1ο δεκαήμερο: Η χρονιά ξεκινάει γεμάτη τύχη και ευχάριστες εκπλήξεις στον έρωτα! Μέχρι και τέλος του καλοκαιριού, δέχεσαι τα ερωτικά δώρα της τύχης, ευνοείσαι επικοινωνιακά στον αισθηματικό τομέα, κάνεις νέες γνωριμίες και ευχάριστα ταξίδια με το άτομο της καρδιάς σου! Περνάς υπέροχα και αισιοδοξείς ξανά! Προσοχή μόνο στο τέλος του Φθινοπώρου, όπου ηΗλιακή Έκλειψη θα φέρει μοιραία γεγονότα και καταλυτικές αλλαγές στον επαγγελματικό, αλλά και στον ερωτικό τομέα!


2ο δεκαήμερο: Απόλυτη ερωτική χρονιά το 2020, παρά τα αρκετά σκαμπανεβάσματα! Θα απολαύσεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και διασκεδαστικές στιγμές! Θα ζήσεις τον μεγάλο έρωτα ή θα ενδυναμώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου! Γενικά, πρόκειται για μία όμορφη χρονιά όσον αφορά τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην παρασυρθείς ξανά σε ψέματα, αυταπάτες και ψευδαισθήσεις λόγω της επιρροής του Ποσειδώνα, όπως και να περιόρισεις την τάση σου για ρήξεις σε ερωτικές και οικογενειακές σχέσεις, λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης τον Ιούνιο!


3ο δεκαήμερο: Μία χρονιά που πραγματικά ο Έρωτας θα πρωταγωνιστήσει στην ζωή σου! Ετοιμάσου για ερωτική τύχη, συναισθηματικές επιτυχίες, πάθος, σεξουαλικότητα, ρομαντισμό, συναίσθημα και ναι, το 2020 πολύ πιθανόν να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα! Προσοχή μόνο, μην προσγειωθείς απότομα, λόγω του Ποσειδώνα που από φέτος αρχίζει να σε επηρεάζει, όπως και λόγω της Ολικής Ηλιακής Έκλειψης τον Δεκέμβριο, που φέρνει αναπόφευκτες ρήξεις σε έρωτα και οικογένεια!Πότε ευνοείσαι για επανασύνδεση το 2020:
Η απόλυτη ευκαιρία για επανασύνδεση, έρχεται για σένα του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, από 17 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου, όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά Ανάδρομος, απέναντι σου, στο Ζώδιο του Ιχθύ!
Ερωτικές, αλλά και φιλικές επανασυνδέσεις, φέρνει η περίοδος 18 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου, για όλα τα δεκαήμερα της Παρθένου, όπου θα είναι Ανάδρομος ο Ερμής στον Καρκίνο!

Μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και ειδήσεις από άτομα του ερωτικού παρελθόντος, θα έχεις εσύ Παρθένε του 1ου και του 2ου δεκαημέρου, από 14 έως 27 Οκτωβρίου, με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο Ζώδιο του Σκορπιού!


Τυχερές Ερωτικές Στιγμές 2020:
Με την Αφροδίτη στον Ιχθύ, 13 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, βελτιώνεται στο έπακρο η συντροφική σου ζωή! Μπορείς να αναμένεις νέα σχέση ή ακόμα και επισημοποίηση! Η Αφροδίτη στον Ταύρο, 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, είναι σίγουρα η πιο τυχερή ερωτικά περίοδος! Διασκεδάσεις, φλερτ, πάθος και κατακτήσεις, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, φέρνει χαρμόσυνες ερωτικές επαφές και συναντήσεις! Η Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, θα σου προσφέρει την απόλυτη ερωτική εύνοια και τύχη από 2 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου! Ετοιμάσου να πραγματοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου! Από 21 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Σκορπιού, θα λάβεις μία σημαντική βοήθεια από έναν φίλο, σχετικά με ένα ερωτικό ζήτημα που σε απασχολεί!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.