Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων

2020 Η χρονιά των λύσεων


1ο δεκαήμερο: Αρκετές οι εντάσεις, οι ανατροπές και τα ξαφνικά συμβάντα, στον επαγγελματικό, όπως και στον ερωτικό τομέα και πολλές φορές, θα αναγκαστείς να κάνεις αλλαγές που δεν θες, αλλά είναι απαραίτητες! Στα μέσα της χρονιάς, το «άγγιγμα» του Κρόνου στον συντροφικό σου τομέα, θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια, που οφείλεις να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα! Έτσι, θα έρθει ο τελευταίος μήνας της χρονιάς και θα σε ανταμείψει για τις προσπάθειες σου, φέρνοντας σου μία νέα σταθερή σχέση, ένα γάμο ή ουσιαστική ενδυνάμωση σχέσης!


2ο δεκαήμερο: Κατά την διάρκεια του έτους αυτού, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον εργασιακό τομέα και εκεί, θα δεις τα περισσότερα οφέλη και θετικές εξελίξεις! Ωστόσο αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις πολλές φορές την δυνατότητα να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου με τον σύντροφο, ιδίως το δεύτερο εξάμηνο του 2020, όπου θα ζήσετε παθιασμένες στιγμές ή θα πραγματοποιήσετε, ένα ψυχαγωγικό ταξίδι! Αν είσαι ελεύθερος, οι περισσότερες ερωτικές ευκαιρίες να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, θα έρθουν από το Καλοκαίρι και μετά, είτε για μία παθιασμένη σχέση, είτε για μία καυτή επανασύνδεση!  


3ο δεκαήμερο: Αν είσαι σε σχέση, όλα κυλούν πιο θετικά, πιο εύκολα και πιο ευχάριστα πια για την σχέση σου, αφού πρακτικά ζητήματα λύνονται και επιπλέον εμπλουτίζετε την καθημερινότητα σας με πάθος! Καλό θα ήταν ωστόσο, να μην παραμελείς το ταίρι σου συχνά, για θέματα δουλειάς! Αν συζείς, αυτήν την χρονιά πολύ πιθανόν, να αποφασίσετε με τον σύντροφο, να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο. Αν είσαι ελεύθερος, παθιασμένες γνωριμίες, αλλά και επανασυνδέσεις, θα έρθουν από το Καλοκαίρι και μετά! Θέματα βελτίωσης εμφάνισης ευνοούνται, αρκεί να προσέξεις την διατροφή σου, ώστε να μην πάρεις κιλά!Πότε ευνοείσαι για επανασύνδεση το 2020:
Εσύ που ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα έχεις πάμπολλες ευκαιρίες και δυνατότητες, για να επαναπροσεγγίσεις ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος, 4 έως 10 Μαρτίου, όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά Ανάδρομος στο Ζώδιο του Υδροχόου, όπως και 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου που θα είναι Ανάδρομος στο Ζώδιο του Ζυγού!
Η φαινομενικά Ανάδρομη Αφροδίτη 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων, θα σε βοηθήσει επίσης, να πετύχεις επανασύνδεση και μάλιστα, όχι μόνο ερωτική, αλλά και φιλική, σε οποιοδήποτε δεκαήμερο κι αν ανήκεις! 
Επίσης, αν είσαι Λέων του 2ου και 3ου δεκαημέρου, θα έχεις τύχη και πολλές ευκαιρίες, από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου, όπου ο Άρης θα είναι Ανάδρομος στον Κριό, να μιλήσεις, να βρεθείς, αλλά και να επανασυνδεθείς, με ένα άτομο του παρελθόντος!


Τυχερές Ερωτικές Στιγμές 2020:
Απόλυτα συντροφικά ξεκινά η χρονιά, έως και 13 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σου δώσει ευκαιρία για επισημοποίηση, βελτίωση σχέσης ή έναρξη σοβαρού δεσμού! Η περίοδος 7 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού, είναι γεμάτη τύχη, καλοπέραση και ερωτικές εμπειρίες! Ερωτικά θέματα που προωθούνται μέσα από επαφές και μετακινήσεις, έχουν σίγουρα επιτυχία! Η Αφροδίτη στο Ζώδιο των Διδύμων, από 3 Απριλίου έως 7Αυγούστου, θα φέρει και νέες γνωριμίες, αλλά και βοήθεια από το φιλικό σου περιβάλλον, όσον αφορά τα ερωτικά σου θέματα που σε απασχολούν! Η Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, από 6 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, θα σου προσφέρει την λάμψη και την ερωτική ανανέωση που χρειαζόσουν! Ετοιμάσου για κατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ, άπλετη εύνοια και απόλαυση του Έρωτα! Η περίοδος 28 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στο Ζυγό, είναι σαφώς ευνοϊκή για τα ερωτικά σου, ιδίως όσον αφορά επαφές και συναντήσεις! Οι τελευταίες 15 μέρες της χρονιάς, σου επιφυλάσσουν τα καλύτερα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη! Ετοιμάσου για διασκέδαση, αμέτρητες κατακτήσεις και αν έχεις σχέση, ο σύντροφός σου θα σε κακομάθει και θα σε θαυμάζει με ποικίλους τρόπους!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.