Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός

2020 Η χρονιά της σοβαρότητας1ο δεκαήμερο:
To 2020, αναμένεται μία χρονιά με αρκετές αλλαγές και ανεπιθύμητες ορισμένες φορές για τα ερωτικά σου ζητήματα. Θα αλλάξεις νοοτροπία και ιδέες και πιθανόν να αλλάξεις τακτική, προκειμένου να έχεις την ερωτική ασφάλεια και σταθερότητα που χρειάζεσαι. Ενδεχομένως, να αποτραβήξουν το ενδιαφέρον σου από τον Έρωτα, ορισμένα απρόσμενα οικονομικά προβλήματα, καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς! Προσοχή θα χρειαστεί από μέρους σου στις αρχές του Καλοκαιριού, αφού Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, θα φέρει αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις, νεύρα και γκρίνια, όπως επίσης θα επαναφέρει και κάποια προβλήματα από το παρελθόν, που νόμιζες λανθασμένα πως είχαν ξεπεραστεί στον ερωτικό τομέα!
Ομολογουμένως, ο τελευταίος μήνας του 2020, θα σε ανταμείψει με θετικές αλλαγές, χαρμόσυνες εκπλήξεις, νέες γνωριμίες και πλήρη ανανέωση της ερωτικής σου ζωής!


2ο δεκαήμερο: Σαφώς βελτιωμένη θα είναι η κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα φέτος, γεγονός που θα σου επιτρέψει να ασχοληθείς σοβαρά με τα ερωτικά σου ζητήματα, να βελτιώσεις την εικόνα σου και να πετύχεις την σταθερότητα που τόσο καιρό περίμενες. Ωστόσο, το Καλοκαίρι η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, θα επαναφέρει κάποια προβλήματα επαγγελματικά και ερωτικά, λόγω δικών σου σφαλμάτων και τώρα θα δείξουν τις αρνητικές τους συνέπειες! Ο Άρης στο Ζώδιο σου, την μισή χρονιά, θα σου προσφέρει από την μια, δυναμική γοητεία και βελτιωμένη σεξουαλική ζωή, από την άλλη όμως θα σε παρασύρει σε καυγάδες και παρορμητικά λάθη!


3ο δεκαήμερο: Σκληρό αναμένεται το ξεκίνημα του 2020, αφού έρχονται καταλυτικές αλλαγές, ρήξεις και πολλές δυσκολίες, σε έρωτα αλλά και σε επάγγελμα. Ωστόσο η αρνητική αυτή επιρροή, που φέρνουν η Σεληνιακή Έκλειψη και η Σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα, σταδιακά θα υποχωρεί, καθώς οι πρώτοι μήνες περνούν. Ωστόσο, και οι τελευταίοι μήνες της χρονιάς, απαιτούν την ωριμότητα και την ψυχραιμία σου, αφού ο Άρης στο Ζώδιο σου, θα φέρει ρήξεις, παρορμητικά λάθη και εντάσεις, ιδίως λόγω της φαινομενικά Ανάδρομης πορείας του! Πότε ευνοείσαι για επανασύνδεση το 2020:
Εσύ που ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, θα έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση 4 έως 10 Μαρτίου, όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά Ανάδρομος στο Ζώδιο του Υδροχόου, όπως και 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου που θα είναι Ανάδρομος στο Ζώδιο του Ζυγού!
Η φαινομενικά Ανάδρομη Αφροδίτη 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου στο Ζώδιο των Διδύμων, θα δώσε και στα 3 δεκαήμερα του Κριού, ευκαιρία για επανασύνδεση, κυρίως μέσα από μηνύματα και συναντήσεις!
Φυσικά, μπορείς να αναμένεις και παθιασμένα ερωτικά πισωγυρίσματα, εσύ του 2ου και 3ου δεκαημέρου 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου, όπου ο Άρης θα είναι Ανάδρομος στο δικό σου Ζώδιο! Προσοχή μόνο στην τάση σου για παρορμητικότητα, νεύρα και βιαστικές επαναπροσεγγίσεις!  


Τυχερές Ερωτικές Στιγμές 2020:
Έως και 13 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις! Φυσικά, απόλυτα ευνοϊκή περίοδος, είναι το διάστημα 7 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου, με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, αφού θα απολαύσεις ερωτική εύνοια, επιτυχίες και σίγουρα βελτιωμένη, σαφώς πιο γοητευτική εμφάνιση! Η Αφροδίτη στους Διδύμους από 3 Απριλίου έως 7 Αυγούστου, θα φέρει ερωτικές γνωριμίες και ευχάριστα νέα όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, όπως και μηνύματα από το ερωτικό σου παρελθόν! Η Αφροδίτη στον Λέοντα, 6 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, θα σου δώσει άπλετη ερωτική τύχη! Είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών, χορταίνεις επιτυχίες συναισθηματικής φύσεως και σίγουρα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις ερωτικές σου εξελίξεις! Το διάστημα από 28 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στο Ζυγό, θα βελτιωθεί ο συντροφικός τομέας, είτε με μία νέα σχέση, είτε με μία επισημοποίηση! Τις τελευταίες ημέρες της χρονιάς, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, γεμίζεις μπαταρίες, αλλά και ερωτικές συναρπαστικές εμπειρίες και μάλιστα είναι πολύ πιθανό, να κάνεις ένα ταξιδάκι με το άτομο της καρδιάς σου!  

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.