Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος

2020 Η χρονιά της δικαιοσύνης1ο δεκαήμερο:
Αυτή η χρονιά, αναμένεται ανατρεπτική για σένα! Θα έρθουν θετικές αλλαγές, όπως και ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να κατακτήσεις έναν μεγάλο ερωτικό σου στόχο και μάλιστα με την βοήθεια των φίλων σου! Είναι βέβαιο πως θα περάσεις υπέροχα και θα αλλάξεις και εσύ ο ίδιος, βελτιώνοντας τον εαυτό σου, στον έρωτα και όχι μόνο! Οφείλεις φυσικά, να προσέξεις τις αρχές του Καλοκαιριού, αφούη Ηλιακή Έκλειψη στο δικό σου Ζώδιο και δεκαήμερο, θα φέρει καταλυτικές αλλαγές, νεύρα και ρήξεις, που θα είναι καθοριστικές για τις ερωτικές σου εξελίξεις! Ο τελευταίος μήνας του 2020, πέρα από την οικονομική εύνοια που θα σου προσφέρει, θα σου δώσε και πολλές καυτές απολαυστικές στιγμές, με το άτομο της καρδιάς σου!


2ο δεκαήμερο: Απόλυτα συναισθηματικό και συντροφικό θα είναι το 2020 για σένα, αφού οι πρώτοι μήνες του έτους, θα φέρουν βελτίωση στην σχέση σου, ακόμα και μέσα από μία επισημοποίηση ή αν είσαι ελεύθερος, έναν νέο ρομαντικό σταθερό ερωτικό δεσμό! Το δεύτερο εξάμηνο του 2020 ωστόσο, αναμένεται αρκετά πιο βαρύ για τα ερωτικά σου, αφού η Ηλιακή Έκλειψη τον Ιούλιο, θα φέρει ρήξεις και πιθανόν και χωρισμούς, αν δεν έχεις βάλει γερές βάσεις στις σχέσεις σου! Επιπλέον ο Ανάδρομος Άρης, τους τελευταίους μήνες, θα φέρει απανωτά προβλήματα και εντάσεις στον έρωτα, όπως και στον τομέα της καριέρας!3ο δεκαήμερο: Αρκετά δύσκολα ξεκινά το 2020, αφού λόγω της Συνόδου Κρόνου-Πλούτωνα, αλλά και της Σεληνιακής Έκλειψης, ενδεχομένως να έρθει ένας χωρισμός ή ρήξεις σε σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις. Ευτυχώς, από την Άνοιξη και ύστερα, τα πράγματα βελτιώνονται, κυρίως στον ερωτικό τομέα, με νέες σχέσεις, επισημοποιήσεις, πάθος, καλοπέραση, ρομαντισμό και εκπλήρωση ονείρων! Οι τελευταίοι μήνες του έτους όμως, λόγω του Ανάδρομου Άρη, φέρνουν καυγάδες, ξεσπάσματα και αναποδιές στον ερωτικό και στον οικογενειακό τομέα!Πότε ευνοείσαι για επανασύνδεση το 2020:
Άπειρες ευκαιρίες και τύχη για επανασύνδεση, θα έχεις εσύ του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, από 17 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου, όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά Ανάδρομος στο Ζώδιο του Ιχθύ!
Σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, η περίοδος 18 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου, είναι ιδανική για να πετύχεις ερωτική επανένωση, αφού ο Ανάδρομος Ερμής στο Ζώδιο σου, θα φέρει ευκαιρίες, να διορθωθούν παλαιά λάθη στον έρωτα!

Οι Καρκίνοι του 1ου και του 2ου δεκαημέρου, θα έχουν ξανά πάμπολλες δυνατότητες και ευκαιρίες για ερωτική επανασύνδεση, με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο Ζώδιο του Σκορπιού, από 14 έως 27 Οκτωβρίου!


Τυχερές Ερωτικές Στιγμές 2020:
Με μία Αφροδίτη στον Ιχθύ, από 13 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, πέρα από την γενική τύχη που θα έχεις, ετοιμάσου για χαρμόσυνες ερωτικές επικοινωνίες, ή ακόμα και ταξιδάκι ανανεωτικά! Η Αφροδίτη στον Ταύρο,από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, θα σου φέρει ερωτικές αλλαγές, εκπλήξεις και ανανεωτικές στιγμές! Η Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, σου προσφέρει τις τέλειες διακοπές! Ερωτικές θετικές εξελίξεις, εκπλήρωση επιθυμιών, ομορφιά και συναισθηματική εύνοια! Η Αφροδίτη στην Παρθένο, από 2 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου, θα φέρει επικοινωνιακή εύνοια στα ερωτικά σου, αλλά και νέες γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος! Την περίοδο, από 21 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Σκορπιού, θα περάσεις υπέροχα, αφού λάμπεις, χορταίνεις κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές και σίγουρα οι εξελίξεις που θα βιώσεις, θα σου προσφέρουν σίγουρα χαρά, όσον αφορά τα ερωτικά σου ζητήματα!

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.