Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς

2020 Η χρονιά των αλλαγών1ο δεκαήμερο:
Η χρονιά υπόσχεται απόλυτη βελτίωση του ερωτικού τομέα, μέσα από επικοινωνίες, επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις, φλερτ, νέες πολλά υποσχόμενες γνωριμίες, διασκεδαστικές ανέμελες στιγμές, αλλά και ανανεωτικές εκδρομές και εξόδους, με το άτομο που σε ενδιαφέρει ή το άλλο σου μισό! Προσοχή προς στο τέλος του Φθινοπώρου, αφού ηΗλιακή Έκλειψη θα φέρει ρήξεις και καταλυτικές εξελίξεις σε οικογένεια, αλλά και ερωτικές σχέσεις!

2ο δεκαήμερο: Περίεργα παιχνίδια θα “παίξει” μαζί σου το κατά τ'άλλα τυχερό 2020! Γενικά, πρόκειται για μία ανανεωτική χρονιά για τα ερωτικά σου, με αρκετές γνωριμίες, φλερτ και νέα ξεκινήματα, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, οι φίλοι είναι εκείνοι που θα σε βοηθήσουν σε ο,τιδήποτε κι αν σε απασχολεί όσον αφορά την σχέση σου! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι πάντως, ένας μεγαλεπήβολος ερωτικός στόχος πραγματοποιείται, αρκεί να αποφύγεις τις παγίδες του Ποσειδώνα και πιστέψεις πάλι σε σχέσεις που δεν πρέπει, όπως και την Σεληνιακή Έκλειψη τον Ιούνιο, που θα φέρει αρκετά προβλήματα σε επαγγελματικές υποθέσεις και στις σταθερές σου σχέσεις!


3ο δεκαήμερο: Η χρονιά των θετικών αλλαγών, είναι εδώ! Ετοιμάσου για νέες γνωριμίες, φλερτ, εκπλήξεις, ανανέωση της ερωτικής σου σχέσεις, όπως και ενδυνάμωση του φιλικού τομέα! Βέβαια, δεν θα λείψει ούτε το πάθος, ούτε και ο ρομαντισμός! Προσοχή χρειάζεται φυσικά, στην τάση σου για μεγάλες προσδοκίες, παραμύθιασμα και στις εξαπατήσεις από ή προς εσένα, αφού ο Ποσειδώνας, αρχίζει να σε επηρεάζει φέτος! Επίσης, λόγω της Ολικής Ηλιακής Έκλειψης τον Δεκέμβρη, θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα σε σταθερές ερωτικές σχέσεις και ζητήματα καριέρας!


Πότε ευνοείσαι για επανασύνδεση το 2020:
Για εσένα του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, η περίοδος 17 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου, με τον Ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου, θα είναι η ιδανική για να πετύχεις επανασύνδεση, παρά την γενική ασυνεννοησία!
Απόλυτα θετική περίοδος για επανασύνδεση και για τα 3 δεκαήμερα του Ιχθύ, είναι σαφώς από 18 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου, όπου θα είναι Ανάδρομος ο Ερμής στο Ζώδιο του Καρκίνου και θα φέρει ερωτική τύχη, κυρίως σε παλαιούς έρωτες!

Τέλος, η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, 14 έως 27 Οκτωβρίου, θα φέρει μηνύματα, νέα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, για εσένα του 1ου και του 2ου δεκαημέρου!

Τυχερές Ερωτικές Στιγμές 2020:
Η Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, από 13 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, θα βελτιώσει ποικιλοτρόπως τα ερωτικά σου ζητήματα και σίγουρα αυτήν την περίοδο, μία βαθιά σου επιθυμία, θα πραγματοποιηθεί! Η Αφροδίτη στον Ταύρο, 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, φέρνει ευχάριστα ερωτικά μηνύματα και συναντήσεις! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, σου προσφέρει τις πιο διασκεδαστικές και σίγουρα ερωτικές διακοπές! Περνάς υπέροχα και χορταίνεις επιτυχίες και κατακτήσεις! Η Αφροδίτη στην Παρθένο, απέναντι σου, φέρνει λύσεις στον συντροφικό τομέα και περνάς όμορφες στιγμές με το άλλο σου μισό, το διάστημα 2 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου! Η περίοδος 21 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, να αναμένεις ερωτική τύχη, γνωριμίες, επίτευξη ερωτικών στόχων, όμορφες εμπειρίες και –γιατί όχι- ένα ταξιδάκι!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.