Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμος

2020 Η χρονιά της μεταμόρφωσης1ο δεκαήμερο:
Το 2020 ομολογουμένως θα έχει αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κυρίως λόγω κάποιων ξαφνικών γεγονότων, είτε θετικών, είτε αρνητικών, που αφορούν παρασκηνιακές σχέσεις και ερωτικά απωθημένα! Μία δύσκολη περίοδος, είναι σαφώς ο μήνας Νοέμβριος, αφού η Ηλιακή Έκλειψη στο δικό σου ζώδιο, θα φέρει καταλυτικές αλλαγές, μοιραίες καταστάσεις και ενδεχομένως ρήξεις, στον ερωτικό τομέα! Σίγουρα, ο Δεκέμβρης θα σε ανταμείψει στον συναισθηματικό τομέα, αφού θα φέρει μία νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία, ένα ταξίδι, επίτευξη ερωτικού στόχου και γενικά μία βελτιωμένη κατάσταση στα ερωτικά σου, πολύ πιο χαρούμενη και αισιόδοξη!


2ο δεκαήμερο: Ο Ποσειδώνας συνεχίζει και φέτος να επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο, φέρνοντας απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις, σε σπίτι, οικογένεια, παλαιούς έρωτες και σταθερές σχέσεις. Προσοχή πρέπει να δείξεις στις αρχές του καλοκαιριού, λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης στο Ζώδιο του Τοξότη, που θα φέρει μοιραία αναπόφευκτα και ρήξεις στον συντροφικό τομέα! Ευτυχώς που ολόκληρο το 2020, θα σε στηρίξει οικονομικά φέρνοντας λύσεις, θα βελτιώσει την σεξουαλική σου ζωή, θα σε βοηθήσει να κάνεις νέα ερωτικά ξεκινήματα και να πραγματοποιήσεις μία βαθιά σου επιθυμία!


3ο δεκαήμερο: Οφείλεις φέτος να είσαι προετοιμασμένος, αφού ο Ποσειδώνας αρχίζει να επηρεάζει και το δικό σου δεκαήμερο, φέρνοντας απογοητεύσεις, εξιδανικεύσεις και ψέματα στον ερωτικό τομέα, αλλά και στον τομέα της οικογένειας ή της καριέρας! Ωστόσο, θα καταφέρεις μέσα στο 2020, να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή, έτσι όπως βαθιά επιθυμείς, να βελτιώσεις τον σεξουαλικό τομέα, όπως και τον οικονομικό! Το τέλος της χρονιάς, αναμένεται δύσκολο, αφού έρχονται καταλυτικές εξελίξεις ή ακόμα και χωρισμός, λόγω της Ολικής Έκλειψης Ηλίου, που επηρεάζει άμεσε τον συντροφικό τομέα!Πότε ευνοείσαι για επανασύνδεση το 2020:
Αν είσαι Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου, μπορείς να αναμένεις, πολλές ευκαιρίες για επανασύνδεση 4 έως 10 Μαρτίου, όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά Ανάδρομος στο Ζώδιο του Υδροχόου, όπως και 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου που θα είναι Ανάδρομος στο Ζώδιο του Ζυγού!
Η φαινομενικά Ανάδρομη Αφροδίτη 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου στο δικό σου ζώδιο, μπορεί να φέρει κάποια ερωτικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θα ευνοήσει απόλυτα και τα 3 δεκαήμερα των Διδύμων, ώστε να πετύχουν την πολυπόθητη επανασύνδεση που επιθυμούν! 
Τέλος, εσύ ο Δίδυμος του 2ου και 3ου δεκαημέρου, θα έχεις σίγουρα την θέληση, αλλά και την βοήθεια των φίλων σου, από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου, όπου ο Άρης θα είναι Ανάδρομος στον Κριό, ώστε να πετύχεις την ερωτική επανένωση που επιθυμείς! Τυχερές Ερωτικές Στιγμές 2020:
Από αρχές έως και 13 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για ταξίδια, πρώτα ραντεβού, τύχη στις ερωτικές επαφές και νέες γνωριμίες! Το διάστημα 7 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου, με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Κριού, θα δεχθείς βοήθεια από φίλους σου, ώστε να καταφέρεις να κερδίσεις, έναν μεγαλεπήβολο ερωτικό σου στόχο! Η Αφροδίτη στο Ζώδιο σου, 3 Απριλίου με 7 Αυγούστου, πέρα από την ευκαιρία της επανασύνδεσης, θα φέρει ομορφιά, γοητεία, ατέλειωτη ερωτική εύνοια, ευκαιρίες και επιτυχίες! Η Αφροδίτη στον Λέοντα, από 6 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, θα φέρει χαρμόσυνα ερωτικά μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συζητήσεις, αλλά και ενδιαφέρουσες γνωριμίες για τους ελεύθερους! Το διάστημα από 28 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στο Ζυγό, είναι σίγουρα το πιο ερωτικό της χρονιάς! Απολαμβάνεις διασκεδάσεις, πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό, επιτυχίες και κατακτήσεις! Τις τελευταίες 15 μέρες του 2020, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες να βρεις το άλλο σου μισό ή να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το ταίρι σου!

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.