Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως

2020 Η χρονιά της θεμελίωσης

 


1ο δεκαήμερο:
Το 2020, έρχεται για να αλλάξει τα πάντα στην ερωτική ζωή και σαφώς για να την βελτιώσει απόλυτα!Να αναμένεις θετικές αλλαγές, κεραυνοβόλους έρωτες, φλερτ, καλοπέραση, τύχη και άπειρες ευκαιρίες, να διαμορφώσεις ακριβώς όπως θες την ερωτική σου ζωή! Οι αρχές του Καλοκαιριού ωστόσο, θα σε προσγειώσουν απότομα, αφούη Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, θα φέρει δυσκολίες, καταλυτικές αλλαγές, νεύρα και ρήξεις, στον συντροφικό τομέα και αν δεν έχεις θέσει γερές βάσεις στις σχέσεις σου, ενδεχομένως να βιώσεις και έναν χωρισμό! Τα τέλη 2020, σε απαλλάσσουν από οικονομικά προβλήματα, ενώ παράλληλα φέρνουν γεγονότα, που αποκαθιστούν την ασφάλεια και την σταθερότητα των ερωτικών σου!


2ο δεκαήμερο: Σίγουρα μία ερωτική χρονιά για σένα, που ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για τα αισθηματικά σου! Οι πρώτοι μήνες του έτους, εκπληρώνουν ένα πολύ μεγάλο σου ερωτικό όνειρο και σου αποδεικνύουν πως η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου! Οι δυσκολίες ξεκινούν το δεύτερο εξάμηνο του 2020, αφού η Ηλιακή Έκλειψη τον Ιούλιο, θα φέρει ρήξεις και μοιραία γεγονότα, αλλά και μετά το καλοκαίρι, όπου ο φαινομενικά Ανάδρομος Άρης, θα προκαλέσει καυγάδες, αναποδιές και αρκετά παρορμητικά λάθη από μέρους σου, που θα κλονίσουν ερωτικές, αλλά και επαγγελματικές σχέσεις!


3ο δεκαήμερο: Το 2020 ξεκινά σαφώς αρκετά δύσκολα, αφού η Σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα, αλλά και η Σεληνιακή Έκλειψη, σε αφορούν άμεσα και φέρνουν δυσάρεστες και επίπονες καταλυτικές αλλαγές σε έρωτα, αλλά και γενικά στην ζωή σου. Το αρνητικό κλίμα, αρχίζει να κατασταλάζει από την Άνοιξη και μετά, όπου αν χειριστείς έξυπνα και ταπεινά την απέραντη τύχη σου, απολαμβάνεις χρήμα, πάθος, μεγάλους έρωτες, εκπλήρωση ερωτικών στόχων και ευχάριστες αλλαγές! Προσοχή μόνο στους τελευταίους μήνες του χρόνου, λόγω του Ανάδρομου Άρη, που πέρα από τα επαγγελματικά προβλήματα, θα φέρει και ισχυρές ρήξεις στις ερωτικές σου σχέσεις!Πότε ευνοείσαι για επανασύνδεση το 2020:
Για τους Αιγόκερους του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, οι ευκαιρίες για επανασύνδεση, έρχονται μέσα από επαφές και μετακινήσεις, 17 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου, με τον Ανάδρομο Ερμή στο Ζώδιο του Ιχθύ!
Η ιδανικότερη περίοδος για επανασύνδεση και για τα 3 δεκαήμερα, είναι από 18 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου, όπου θα είναι Ανάδρομος ο Ερμής στο Ζώδιο του Καρκίνου!

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, 14 έως 27 Οκτωβρίου, φέρνει επικοινωνία με παλαιούς έρωτες, αλλά και απομακρυσμένους φίλους, για εσένα του 1ου και του 2ου δεκαημέρου!


Τυχερές Ερωτικές Στιγμές 2020:
Η Αφροδίτη στον Ιχθύ, από 13 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, θα φέρει επικοινωνιακή κινητοποίηση για τα ερωτικά σου, όπως και πολλές ερωτικές συναντήσεις! Η Αφροδίτη στον Ταύρο, από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, επισημάνει μία άκρως ερωτική περίοδο για εσένα, γεμάτη απολαύσεις, επιτυχίες και καλοπέραση! Πετυχαίνεις στόχους και εκπληρώνεις όνειρα! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, απέναντι από το δικό σου ζώδιο, το διάστημα 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, φέρνει συντροφικότητα, μία νέα σχέση πολλά υποσχόμενη και πιθανόν μία πρόταση επισημοποίησης! Η Αφροδίτη στην Παρθένο, αυξάνει την ερωτική τύχη σου, φέρνοντας νέες εμπειρίες και χαρμόσυνες ερωτικές επαφές, την περίοδο 2 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου! Από 21 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, να περιμένεις ανανέωση, χαρούμενες στιγμές και ευχάριστες εκπλήξεις στον Έρωτα!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.