Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός 2020 από τον Κώστα Λεφάκη

Αναγκαιότητα σωστών επιλογών

Το 2020 θα είναι σημαντική και καθοριστική χρονιά για τους περισσότερους από εσάς. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω με επίκεντρο τον Μάρτιο, επηρεάζει, μετασχηματίζει ή και ανασυγκροτεί τον άξονα προσωπική και επαγγελματική ζωή.  Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι ήρεμη, αλλά επεισοδιακή. Τα γεγονότα θα είναι πολλά και αρκετά μη ελεγχόμενα στην εξέλιξή τους. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η στάση που θα υιοθετήσετε στην αντιμετώπισή τους. Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι ήρθε η στιγμή των μεγάλων αναθεωρήσεων και αλλαγών. 
Κάτω από το βάρος αυτής της πολυαστρίας, μέχρι το τέλος της χρονιάς, μια περίοδος της ζωής σας τελειώνει, για να αρχίσει μια καινούρια. Αισθητή θα είναι η αλλαγή στο ύφος στις συνήθειες και στο κλίμα που θα καθιερωθεί σταδιακά. Ο σκοπός σας λοιπόν που θα καθιερωθεί από τις αρχές αυτής της χρονιάς, είναι να κάνετε καινούρια σχέδια, να έχετε ενθουσιασμό και περισσότερη αυτοπεποίθηση σε καθημερινή βάση. Αυτό που θα καθορίσει την επιτυχία σας, είναι οι σωστές επιλογές που θα κάνετε και πως θα αναδιοργανώσετε τον τρόπο ζωής και την καθημερινότητά σας.Κυρίως τα οικογενειακά είναι αυτά που επιβαρύνονται με την σύνθεση της πολυαστρίας. Όσοι είστε ελεύθεροι θα επηρεαστεί η προσωπική σας ζωή. Καθορίστε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας και στις δύο περιπτώσεις και φροντίστε να μην είναι άνιση η αναλογία. Ελέγχετε τη νευρικότητα και την ανησυχία του χαρακτήρα σας, μην χάνετε το χιούμορ και προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες και τις κοινωνικές σας σχέσεις σαν εφεδρείες βοήθειας σε αυτόν τον τομέα.Οργανώστε τους επαγγελματικούς σας στόχους, κάντε αλλαγές προκειμένου να προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα. Οι έμποροι προβείτε σε καινοτομίες που είναι απαραίτητες, ελέγχετε σε αυτόν τον τομέα τα έξοδα, αποφεύγοντας τα περιττά. Αρκετοί από εσάς θα αλλάξετε αντικείμενο ασχολίας, ή θα πειραματιστείτε σε μια καινούρια επαγγελματική δραστηριότητα. Οι παροχές υπηρεσιών, η πληροφορική, ο τουρισμός και το ελεύθερο εμπόριο, ενδείκνυνται για την καινοτομία.Τα αισθηματικά σας θα είναι όμως η μεγάλη αρένα του 2020. Ίσως είναι η τελευταία και η πιο δύσκολη χρονιά της περιόδου που κλείνει. Τόσο η πολυαστρία στον Αιγόκερω, όσο και ο ανάδρομος Άρης στον Κριό, από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου του 2020 θα σας δοκιμάσουν ιδιαίτερα σε αυτόν τον τομέα. Όσοι είστε μόνοι, μην αρχίσετε κάτι σοβαρό πριν το τέλος Μαρτίου και μετά το τέλος Σεπτεμβρίου.  Οι δεσμευμένοι αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και υπομονή την ψυχολογική κρίση του συντρόφου σας, ή την εριστική του συμπεριφορά. Μη διστάσετε να υποδείξετε με αντικειμενικότητα τα λάθη του, αλλά συνάμα και με ευγένεια. Όσοι υποχρεωθείτε να χωρίσετε, αποδεχτείτε το γεγονός. Η κρίση, η απώλεια, η απογοήτευση του 2020 θα φέρει αποκατάσταση το 2021.Στα οικονομικά η κατάσταση θα είναι καλύτερη, ή πιο εύκολα βιώσιμη. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω ενισχύει τον τομέα αυτόν και σας βοηθά να καλύπτετε εύκολα τις υποχρεώσεις σας. Την Άνοιξη, αλλά και το Καλοκαίρι δημιουργούνται καινούριες προοπτικές, ενώ ένα χρόνο αργότερα θα έχετε πιο αισθητή ανάκαμψη. Αποφύγετε ανοίγματα χωρίς εγγυήσεις και μην προβαίνετε σε νομικούς αγώνες για χρήματα που σας οφείλουν.Η υγεία σας θέλει και αυτή προσοχή, κυρίως για όποιους έχετε οργανικά, ή κυκλοφορικά προβλήματα.  Καλύτερη φροντίδα επιδείξτε τους πρώτους μήνες της χρονιάς, την περίοδο των εκλείψεων και όταν ο Άρης είναι ανάδρομος.Τελικά, το 2020 θα αποδειχτεί σημαντική χρονιά αλλαγών, ενώ στη διαδρομή του χρειάζεστε ανοχή και αντοχή, που θα σας οδηγήσουν στην σωστή επιλογή και εξέλιξη.

 Ζυγέ, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2020 από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.