Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος 2020 από τον Κώστα Λεφάκη

Υιοθετώντας έναν καινούριο τρόπο ζωής

Το 2020, η πολυαστρία των τεσσάρων ουρανίων σωμάτων, συμβαίνει πίσω από το ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα από πρόσκαιρες ταλαιπωρίες και από ενοχλητικά παρασκήνια, οι σύνοδοι των πλανητών αυτών μεταξύ τους θα σας δώσουν κουράγιο για αναθεωρήσεις και ξεκινήματα, θα σας ανανεώσουν ψυχικά και θα σας εμφυσήσουν  την δύναμη και την έμπνευση να φτάσετε στους μεγάλους σας προορισμούς. Μέχρι να το νιώσετε αυτό θα έχει φτάσει ο Απρίλιος, λίγο μετά ο Αύγουστος και λίγο αργότερα, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος. Το χαρακτηριστικό της χρονιάς αυτής θα είναι η ταχύτητα του χρόνου και η ένταση των φανερών, ή μη καταστάσεων. Η πρόνοια και η εκλογίκευση πρέπει να γίνουν καθημερινοί σας σύμβουλοι και να μην κάνετε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς αυτής, τίποτα ριψοκίνδυνο, ή παράτολμο. Η πολυαστρία του 2020 στον δωδέκατο τομέα του ωροσκοπίου σας, σημαίνει το τέλος μιας εποχής και τον ερχομό μιας καινούριας. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ουρανός, στον Ταύρο, θα συνεχίσει να επιμένει να βάλετε νέα θεμέλια στη ζωή σας, τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική. Και τέλος, ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα παραμείνει ο συνήθης ύποπτος για τις παραπλανήσεις, τα λάθη στη διαχείριση, τα ψέματα που θα σας πουν τρίτοι, το ενδεχόμενο παρακινδυνευμένων φαντασιώσεών σας, όπως και εκείνο της μη συνειδητοποιημένης εκμετάλλευσης που υφίσταστε κατά καιρούς.  Η χρονιά αυτή είναι σκληρή, αλλά αφυπνιστική. Σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε κύκλους, αλλά και να αξιοποιήσετε ταλέντα που έχετε ξεχάσει. Η δοκιμαστική είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σας, μετά τον Μάρτιο του 2020, είναι μια προετοιμασία για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε και τη νέα τάξη πραγμάτων που θα μπει στη ζωή σας. Το 2020 θα κριθεί η μάχη που θα δώσετε για μια στροφή που θα συμβεί στη ζωή σας και ένα καινούριο ξεκίνημα, το οποίο θα πάρει πολλούς μήνες να ετοιμαστεί.  Κυρίως όλα αυτά αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και τη σχέση σας με το κοινωνικό σας περιβάλλον.


Στα αισθηματικά, η κατάσταση θα είναι μεταβλητή, όχι άσχημη, αλλά ούτε και σταθερή.  Θα περάσετε πολλές φάσεις συγκινήσεων και συναισθημάτων. Θα αμφιταλαντευθείτε κάθε φορά που θα θέλετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Καλύτερα να καθυστερήσετε παρά να βιαστείτε. Θα δελεαστείτε από διερχόμενους πειρασμούς . Σκεφτείτε πριν ενδώσετε! Η αυτοσυγκράτηση ωφελεί.  Οι πλανητικές όψεις σε όλη τη διάρκεια του 2020 δεν ενισχύουν αυτόν τον τομέα όσο θα θέλατε. Σας δίνουν όμως την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε μερικές αλήθειες, που ήταν κρυμμένες τα προηγούμενα χρόνια και βάσει αυτών να πάρετε θέσεις. Πρώτον να συμμορφωθείτε με το κυρίαρχο κλίμα αλλά και ταυτόχρονα να επιδιώξετε μια καλύτερη συνεννόηση με τον σύντροφό σας. Δεύτερον, αν είναι απαραίτητο,  να καταλήξετε σε έναν χωρισμό που θα σας λυτρώσει από μια πολυετή σκλαβιά που έχετε υποστεί.


Τα οικονομικά σας, που κυριαρχεί ο πλανήτης Ποσειδώνας, είναι βιώσιμα και μετά τα μέσα της Άνοιξης, εξελίξιμα. Την περίοδο των εκλείψεων θα δυσκολευτείτε, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η δική σας διαχείριση και συμπεριφορά. Η λογική και το μέτρο στη διαχείριση κρίνονται απαραίτητα. Η εκδοχή της βελτίωσης των οικονομικών σας, θα κριθεί μόνο από την εργασία και από κανέναν άλλον τομέα, ή φορέα. Όσοι έχετε οικονομική άνεση, θα χρειαστεί να ανταποκριθείτε οικονομικά σε εκείνους που θα σας το ζητήσουν και που θα είναι δικοί σας άνθρωποι. Φροντίστε αυτή η βοήθεια να έχει ένα μέτρο, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας μη σκόπιμης εκμετάλλευσης.


Η υγεία σας βελτιώνεται, αλλά την περίοδο των εκλείψεων δεν θα λείψουν ατυχήματα που πρέπει να αποφύγετε. Το 2020 τελικά, αλλάζει ακόμα μια φορά η ζωή σας, υποχρεώνοντάς σας να είστε προνοητικοί,  χωρίς αυτό να καθυστερεί  την ταχύτητα της εξελικτικής σας πορείας.Υδροχόε, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2020 από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.