Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης 2020 από τον Κώστα Λεφάκη

Εκτιμώντας καλύτερα τον χρόνο και το χρήμα

Το 2020 θα είναι μια καθοριστική χρονιά στην εξέλιξη της πορείας σας και στην αναδιαμόρφωση των σχέσεών σας. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω επηρεάζει κάθετα και καθοριστικά, ότι αφορά το συναισθηματικό και οικονομικό σας μέλλον. Στο μεταξύ ο Ουρανός συνεχίζει την πορεία του στον Ταύρο, αλλάζοντας τις συνθήκες της εργασίας και βοηθώντας σας και εσάς, ειδικά τους νεότερους,  να εξελιχτείτε περισσότερο στο αντικείμενο της δουλειάς σας.  Οι εκλείψεις όμως του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου θα διαταράξουν έντονα τις σχέσεις σας, θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα σας υποχρεώσουν να ακολουθήσετε καινούριες πορείες τα επόμενα χρόνια.


Τα οικονομικά θα παίξουν σημαντικό και άμεσο ρόλο από τις αρχές της χρονιάς. Πέρα από την παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η συνεύρεση του Δία και του Κρόνου σε αυτό το ζώδιο, σας βοηθά και σας υποχρεώνει μαζί, να κλείσετε σταδιακά κύκλους εκκρεμοτήτων, χρεωστικών και άλλων. Παράλληλα σας βοηθά, ή σας δίνει την ευκαιρία από την Άνοιξη και μετά να δημιουργήσετε καλύτερες οικονομικές προοπτικές για τον εαυτό σας και για το οικονομικό σας μέλλον. Δεν μπορώ να πω ότι θα είστε άμεσα ευνοούμενοι, αλλά οι σωστοί  χειρισμοί, οι θέσεις που θα πάρετε, η συνεργασία που θα κλείσετε και ο καλύτερος έλεγχος των βιοποριστικών σας εξόδων, θα παίξουν σημαντικό ρόλο για το ξεκίνημα ενός νέου οικονομικού κύκλου, πολύ βασικού για τη συντήρησή σας, στην πορεία όλης της επόμενης δεκαετίας.


Σημαντική θα είναι η χρονιά και για τα επαγγελματικά σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε. Άλλοι θα ανεφοδιαστείτε και άλλοι θα εκσυγχρονιστείτε! Η πολυαστρία στον Αιγόκερω και η θέση του Ουρανού στον Ταύρο ενισχύει σταθερά, ενδεχομένως αργά στην αρχή, αλλά αποτελεσματικά τον τομέα της εργασίας σας.  Αυτή η εύνοια θα κρατήσει μέχρι το 2024 και θα σας οδηγήσει σε επιτυχίες που προς το παρόν, δεν περιμένετε. Ακόμα και εσείς των οποίων το αντικείμενο της δουλειάς έχει υποστεί τις συνέπειες της κρίσης, θα έχετε, την ευκαιρία να το ενισχύσετε, την τύχη να αποδώσει περισσότερο, ή την εκδοχή να το αντικαταστήσετε με κάτι καλύτερο. Προσέχετε τις περιόδους των εκλείψεων, μην αναλαμβάνετε ευθύνες ή υποχρεώσεις και στις καινούριες επαγγελματικές σας συμφωνίες, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα εξετάζετε προσεκτικά τους όρους. Μέσα από την εργασία σας θα τροφοδοτήσετε νέες κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ οι επιδόσεις σας θα ενισχύσουν την καλή σας φήμη.


Αισθηματικά, η χρονιά είναι μεταβατική και επεισοδιακή. Οφείλεται στις εκλείψεις που θα την σημαδέψουν, τόσο τον Ιούνιο, όσο και τον Δεκέμβριο. Δεν σημαίνει καταστροφή, ή χωρισμό. Σημαίνει όμως ότι οι άνθρωποι που σας αφορούν, τόσο ερωτικά, όσο και συναισθηματικά, είτε γιατί θα έχουν προβλήματα που δεν είχαν υπολογίσει, είτε γιατί θα διαφοροποιηθεί η συμπεριφορά τους απέναντί σας, η ατμόσφαιρα των σχέσεών σας θα ηλεκτριστεί, ή θα διαταραχτεί. Εδώ θα χρειαστεί να μείνετε ψύχραιμοι και όχι βιαστικοί σε δηλώσεις ή σε αποφάσεις, σε κρίσεις, ή σε επικρίσεις. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις, διατηρήστε αλώβητο το συναίσθημα την ώρα των κρίσεων και αφού κάνετε τους σωστούς υπολογισμούς, καταλήγετε σε συμπεριφορά. Το 2020 θα σας οδηγήσει και σε ενδιαφέρουσες καινούριες εμπειρίες, ιδιαίτερα όσους είστε περισσότερο ανεξάρτητοι, ενώ οι συμπτώσεις και οι εξελίξεις θα παίξουν περισσότερο βαρύνοντα ρόλο, το Φθινόπωρο της χρονιάς αυτής. Κλείνοντας ο χρόνος θα ξέρετε τι έχετε και τι δεν έχετε, τι πρέπει να επιλέξετε και ποιον δρόμο να ακολουθήσετε.


Η υγεία σας θέλει φροντίδα, οργανωμένη ξεκούραση, περισσότερη άσκηση και μεγαλύτερη δόση ευεξίας, με τον τρόπο που εσείς γνωρίζετε.


Γενικά το 2020 είναι χρονιά αιχμής και έντασης. Σας υποχρεώνει να διασαφηνίσετε τους στόχους σας στην εργασία, να βάλετε καινούρια θεμέλια για το οικονομικό σας μέλλον, αλλά να απαλλαγείτε από κάθε τι περιττό που θα μπορούσε να επιβραδύνει την πορεία σας στην αρχή της τρίτης δεκαετίας αυτού του αιώνα, που προβλέπεται εξαιρετικά σημαντική για όλους σας, μικρούς και μεγάλους.Τοξότη, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2020 από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.