Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος 2020 από τον Κώστα Λεφάκη

Νέοι στόχοι, πολλές μετακινήσεις και αλλαγή πλεύσης

Μπορεί να μη θέλετε να το πιστέψετε, αλλά το 2020 είναι από τις πιο σημαντικές χρονιές της ζωής σας.  Είναι γεγονός πως από την Άνοιξη θα καταλάβετε πως οι δυσκολίες του παρελθόντος περιορίστηκαν αισθητά. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, με επίκεντρο τον Μάρτιο και με ισχύ μέχρι το τέλος της χρονιάς, ανοίγει τους ορίζοντες των βλέψεών σας και σας βοηθά να βάλετε σημαντικούς στόχους. Αρχίζει για εσάς μια καινούρια περίοδος ζωής με πολλές ευκαιρίες, οι οποίες όμως θα απαιτήσουν αποφασιστικότητα και θάρρος για να επωφεληθείτε. Η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιό σας, θα φέρει συχνά αλλαγές και αιφνιδιασμούς. Πολλές φορές θα νιώσετε ότι ξυπνάτε αλλαγμένοι. Θα βρείτε όμως  λύσεις στις υπαρξιακές σας ανησυχίες και θα ανακαλύψετε καινούριες δυνατότητες που διαθέτετε και τις οποίες θα βάλετε σε εφαρμογή. 


Το 2020 θα είναι πολύ πιο δυνατή η ανάγκη της προσωπικής έκφρασης. Τη χρονιά αυτή, που δεν θα είναι εύκολη για πολύ κόσμο, εσάς, η ζωή και η μοίρα θα σας δικαιώσουν σε κάτι δημιουργικό το οποίο θα σας εκφράζει.


Το Φθινόπωρο του 2020 θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή εκ μέρους σας.  Είναι τότε που θα αποδειχτεί η ορθότητα, ή μη, επιλογών και αποφάσεων. Τότε θα πρέπει να προσέξετε αρκετά το παρασκήνιο της ζωής σας. Θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με προβλήματα δικών σας ανθρώπων, όπως και επίσης, να κάνετε αναγκαίες αναθεωρήσεις, κάτω από το βάρος ενός γενικότερου κλίματος. Είναι τότε που τα εξωτερικά γεγονότα θα διαταράξουν την ευθυκρισία σας και θα επηρεάσουν  πρόσκαιρα κοινωνικές σχέσεις, αλλά και συνήθειες της ιδιοσυγκρασίας σας.


Μην ξεχνάτε ότι οι φετινές εκλείψεις επηρεάζουν οικονομικά ζητήματα, περιουσιακά, ή κληρονομικά θέματα. Οι δύσκολοι για αυτόν τον τομέα μήνες θα είναι ο Ιούνιος και ο Δεκέμβριος. Προσέχετε τότε τις κινήσεις σας και μην παίρνετε πρωτοβουλίες που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη επιλογής ή διαχείρισης.  Μην αφήνετε ασαφή σημεία σε συμβόλαια, συμφωνίες, εμπορικές δραστηριότητες ή κληρονομικές διεκδικήσεις. Μην κάνετε άστοχες αγορές και μην παρασύρεστε από υποσχέσεις, ή από εντυπώσεις, που θα λειτουργήσουν εις βάρος των οικονομικών σας.

 
Το 2020 θα σας βοηθήσει πολύ στα επαγγελματικά σας σχέδια και ενδιαφέροντα. Είτε είστε υπάλληλοι, είτε ελεύθεροι επαγγελματίες ή σπουδαστές, η χρονιά αυτή έχει να σας δώσει και να σας προωθήσει. Οι επιτυχίες που θα έχετε θα τροφοδοτήσουν την δύναμη και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας. Θα έχετε την ευκαιρία σημαντικών επαγγελματικών ταξιδιών, ή ακόμα και επαγγελματικής μετανάστευσης στο εξωτερικό. Οι νεότεροι από εσάς έχετε προοπτική βελτίωσης και σταδιοδρομίας. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν αλλά θα είναι περιστασιακές, ενώ οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι σκόπιμες για το δικό σας μελλοντικό συμφέρον.  Ελέγχετε τις κινήσεις σας την περίοδο των εκλείψεων και προσέχετε τις επιλογές, ή τις συνεργασίες σας από τις αρχές Σεπτεμβρίου, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.


Αισθηματικά, θα νιώσετε αρκετά ικανοποιημένοι. Θα πάρετε αποφάσεις τις οποίες υπαγορεύουν οι συνθήκες που θα επικρατήσουν στη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Η παρουσία του Ουρανού θα προκαλέσει και σε κάποιες περιπτώσεις θα εμπνεύσει έναν θυελλώδη έρωτα. Συνειδητοποιείστε τι μπορείτε και τι όχι και αποφύγετε τα άκρα και τις υπερβολές προς κάθε κατεύθυνση. Οι παντρεμένοι μπορεί να ανανεώσετε τη σχέση σας με έναν διάδοχο. Άλλοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει και θα δώσει καινούριο νόημα στη ζωή σας.


Θα πρέπει όμως να προσέξετε λίγο την υγεία σας, εσείς που έχετε κάποια χρόνια προβλήματα. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους, τον Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο. Προσοχή θα χρειαστεί, τόσο στο νευρικό, όσο και το κυκλοφορικό σας σύστημα. Η ανάπαυση και η καλή διατροφή κρίνονται απαραίτητες.


Το 2020 είναι χρονιά μεγάλων αποφάσεων που θα κρίνουν την πορεία και τις επιδόσεις σας για πολλά χρόνια στο μέλλον.Ταύρε, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2020από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.