Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος 2020 από τον Κώστα Λεφάκη

Η πρόκληση νέων αλλαγών στη ζωή σας

Το 2020 και η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω σας κατατάσσει στους πιο ευνοούμενους αυτής της χρονικής περιόδου. Η έμφαση δίνεται σε ότι δημιουργείτε ή σε ότι έχετε δημιουργήσει μέχρι σήμερα και στην εξέλιξή του. Επίσης στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα, στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και το πόσο μπορούν να επιβιώσουν αυτήν την εποχή και σε κάθε μορφή επένδυσης αγάπης. Η διαδικασία δεν θα είναι ούτε εύκολη, ούτε απλή. Τόσο η πολυαστρία στον Αιγόκερω, όσο και ο Ουρανός στον Ταύρο, θα περιορίσουν την αρνητική ή παραπλανητική επιρροή του Ποσειδώνα, που ελοχεύει πάντα στον τομέα των σχέσεων, εδώ και πολλά χρόνια.


Ήρθε η στιγμή να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να εκφράσετε τις δυνατότητές σας σε ευρύτερο περιβάλλον.  Ο Κρόνος μαζί με τον Δία στον Αιγόκερω θα σας δώσουν την απαραίτητη δύναμη και θα βοηθήσουν τις επαφές ή τις σχέσεις σας με ισχυρούς παράγοντες και ανωτέρους τόσο του επαγγελματικού, όσο και του κοινωνικού σας καθεστώτος. Το ζητούμενο είναι να τονιστεί η αυτοπεποίθησή σας, να αξιοποιηθεί ο χρόνος και από τον Μάρτιο έως τον Σεπτέμβριο του 2020, υιοθετώντας καινούρια τακτική στις δραστηριότητές σας, να εισπράξετε περισσότερο ικανοποιητικά αποτελέσματα.


Τακτοποιήστε εκκρεμότητες, χρέη κληρονομικά και μην μειώνετε τις επιδόσεις σας, όταν συναντάτε δυσκολίες. Οι περίοδοι των εκλείψεων, Ιούνιο και Δεκέμβριο, δεν πρέπει να σας αποθαρρύνουν. Είναι πιθανόν, ότι προβλήματα με την οικογένεια, μ ε ένα σπίτι, ή με την εξέλιξη της καριέρας σας να σας απασχολήσουν. Προχωρώντας όμως ο χρόνος θα δείτε ότι ανησυχούσατε άδικα.  Ο επαγγελματικός τομέας έχει ευκαιρίες θα έχει όμως και περιστασιακές δοκιμασίες. Ανεξάρτητα με τη δεύτερη εκδοχή εσείς θα κάνετε πάντα το καλύτερό σας, θα αγωνιστείτε για να σταθεροποιήσετε την πρόοδό σας και θα τα καταφέρετε. Πολλοί θα κάνετε ένα καινούριο, επαγγελματικό προφίλ, εφέτος. Η Άνοιξη είναι πολλά υποσχόμενη στα επαγγελματικά, το Φθινόπωρο όμως θα αποδειχτεί κουραστικό και εριστικό από την πλευρά των συνεργατών σας. Στους τέσσερις τελευταίους μήνες του 2020, διαφυλάξτε καλύτερα τα συμφέροντά σας, διατηρήστε προγραμματισμένο τον δυναμισμό σας, αλλά μην επηρεάζεστε από την γνώμη τρίτων σε αβέβαιους πειραματισμούς που σας προτείνουν να κάνετε.


Αισθηματικά, το 2020 παρουσιάζει ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, σχηματίζει καλύτερες όψεις με τον Κρόνο και τον Δία στον Αιγόκερω και αυτό συμβάλλει στην εξέλιξη μιας καινούριας σχέσης, ή στην βελτίωση της παλιάς. Για αρκετούς θα είναι χρονιά γάμου, ή προετοιμασίας απογόνου. Επειδή όμως είστε άνθρωποι περίεργοι, υπάρχει και η πιθανότητα να παρασυρθείτε για λίγο από επικίνδυνους πειρασμούς. Στο τέλος όμως, ένα περιστατικό, ή ένας τρίτος παράγοντας θα σας σώσει.


Τα οικονομικά σας θα είναι και καλά και δύσκολα! Ενώ η πολυαστρία βοηθά την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα, δυσκολεύει τα εισοδήματα, ή την κατάσταση στα οικονομικά. Αυτό συμβαίνει τον Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Καλό θα είναι να κλείνετε όποια εκκρεμότητα υπάρχει και ειδικά στις προαναφερθείσες περιόδους να μην κάνετε λανθασμένους χειρισμούς.


Η υγεία σας, ψυχολογική και σωματική, θέλει φροντίδα και επιμέλεια. Οι περισσότεροι από εσάς είστε ευαίσθητοι στις αντιδράσεις των άλλων, με συνέπειες στην υγεία σας. Τυχόν ενοχλήσεις που θα έχετε, θα οφείλονται σε ψυχοσωματικά αίτια. Εξασκηθείτε στην τακτική της υπέρβασης και προσθέστε λίγη περισσότερη ψυχαγωγία στη ζωή σας!Παρθένε , έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2020 από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.