Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων 2020 από τον Κώστα Λεφάκη

Αντιξοότητες που σας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς

Το 2020 προβλέπεται μια χρονιά, αν όχι δύσκολη, τότε πολύ κουραστική για τον επαγγελματικό τομέα, αλλά αρκετά εξυπηρετική για τον οικονομικό. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, τον Μάρτιο του 2020 εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την επαγγελματική σας δραστηριότητα, αλλάζει τις συνθήκες της εργασίας σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα δεχτείτε την πρόκληση να ακολουθήσετε έναν εντελώς καινούριο δρόμο.


Γενικότερα, η κομβική αυτή χρονιά θα αλλάξει πολλά στις συνήθειες, στις ανάγκες, στις επιλογές και στις προθέσεις σας. Οι πρώτοι μήνες είναι αρκετά χαοτικοί και ασταθείς. Μετά τον Μάρτιο, διαφαίνεται καλύτερα η πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε.  Η πολυαστρία στον Αιγόκερω θα επηρεάσει και τις προσωπικές σας σχέσεις, αποκαλύπτοντας πτυχές στην ψυχολογία των ανθρώπων που σας αφορούν και τις οποίες δεν είχατε υπολογίσει.


Σε γενικές γραμμές, ο επαγγελματικός τομέας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας, σε όλο το μήκος αυτής της χρονιάς. Γίνεται ο ρυθμιστής των υπόλοιπων βασικών τομέων της ζωής σας και εκείνος για τον οποίο θα χρειαστεί να κάνετε θυσίες και αναθεωρήσεις. 


Υπολογίστε την περίοδο των εκλείψεων, κυρίως των ηλιακών, του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου. Θα επηρεάσουν άμεσα ή έμμεσα τα συμφέροντα και τα ενδιαφέροντά σας, ενώ οι σεληνιακές εκλείψεις θα έχουν περισσότερη επίδραση αναταραχής, στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή.  Προσέχετε την συμπεριφορά σας, αυτά που θα θίξετε και αυτά που θα αποφύγετε.


Στον επαγγελματικό τομέα κυριαρχεί ο Ουρανός. Πιστεύω ότι οι πλανητικές όψεις του Ουρανού με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, θα εξυπηρετήσουν πολλές φορές τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.  Πάντως έρχονται σημαντικές αλλαγές για τους καριερίστες του ζωδίου σας και παρά τις αντιξοότητες και τις ευθύνες που θα έχετε, μαχόμενοι θα φτάσετε στους στόχους που θέλετε.


Τα οικονομικά μπορεί να μην είναι ανθηρά, αλλά θα είναι αρκετά ικανοποιητικά.  Ελέγχετε πως τα χειρίζεστε και τι καταναλώνετε, ή ακόμα και τι διακινδυνεύετε μέσα από αυτά.  Ο τομέας των οικονομικών σας ενισχύεται από την πολυαστρία στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει βελτίωση στο εισόδημα, ή δημιουργία νέων προοπτικών για προσεχή οικονομική βελτίωση. Μπορεί να επιτύχετε αγοραπωλησίες που επιδιώκετε  και γενικά να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία σε αυτόν τον τομέα.


Για τα αισθηματικά σας υπάρχει μια νέα πορεία που έχει φανεί από πέρυσι. Αποφασίστε ότι σας βοηθά ψυχολογικά να νιώσετε ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι.  Οι αποφάσεις στη δική σας περίπτωση είναι δύσκολη υπόθεση. Μπερδεύετε συχνά το συναίσθημα με τη λογική και η απόφαση δεν είναι πάντα εύστοχη. Ο Ουρανός δε στον Ταύρο συμβάλλει στο να λοξοδρομήσετε, ή να αντιδράσετε βίαια την ώρα που δεν θα πρέπει.  Δείτε αν αυτό που έχετε ωφελεί τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και αποφασίστε αν αυτό που παίρνετε σας κάνει καλύτερους. Ακόμα όμως και αν προκύψουν χωρισμοί, θεωρούνται αναπόφευκτοι και θα πρέπει να τους αποδεχτείτε στωικά. Άλλωστε κάθε τέλος φέρνει μια καινούρια αρχή και αυτό θα το βιώσετε πολύ το 2020.


Στη δική σας περίπτωση το 2020 είναι ένας προθάλαμος, μια προειδοποίηση, μια εισαγωγή σε μια νέα εποχή. Η δοκιμαστική είσοδος του Κρόνου μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου στον Υδροχόο, αλλάζει προοπτικές και κατευθύνσεις.  Πολλά από αυτά που θα καταφέρετε θα αποδώσουν πιο ουσιαστικά τα επόμενα δύο χρόνια.  Τυχόν όμως λάθη που θα κάνετε, θα έχουν αντίστοιχες συνέπειες. Με δυο λόγια, συνθήκες εργασίας, εξέλιξη στην καριέρα, ευκαιρίες δημιουργικότητας, ή παραγωγικότητας, νέες επενδύσεις, αλλά και αισθηματικές εξελίξεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο, καθώς σε όλους τους προαναφερθέντες τομείς αλλάζει η πλεύση και η πορεία τους τα επόμενα χρόνια, τόσο σε μέγεθος, όσο και σε βάθος.  Γι αυτό πρέπει να είστε συνειδητοί στις κινήσεις, στις αποφάσεις και στις επιλογές. Στο μεταξύ κλείστε κάθε χρεωστική εκκρεμότητα με το παρελθόν, οικονομική και συναισθηματική προκειμένου η πορεία σας στη νέα δεκαετία να είναι απαλλαγμένη από το βάρος τους.Λέοντα, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2020από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.