Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός 2020 από τον Κώστα Λεφάκη

Τα γεγονότα απαιτούν ηρωική συμπεριφορά

Το 2020 είναι έτος σταθμός με ευκαιρίες που θα έχετε για να αποδείξετε το θάρρος και την πρωτοβουλία σας, αλλά και να αξιοποιήσετε τόσο τον δυναμισμό, όσο και την αντίληψή σας, μέσα από τις συμπτώσεις, ή τις ευθύνες που θα σας δοθούν. Δεν μπορώ να πω ότι θα είναι ήρεμη, ή εύκολη χρονιά. Μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω ότι εγκαινιάζει μια καινούρια περίοδο, η οποία θα ξετυλιχτεί σταδιακά τα επόμενα χρόνια. Απαραίτητη προϋπόθεση να πειθαρχήσετε στις παρορμήσεις και στην ανυπομονησία σας.  Προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα και ξεπεράστε συνήθειες και συναναστροφές του παρελθόντος. Οι σύνοδοι του Δία με τον Κρόνο, στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας ωριμάσουν ακόμα περισσότερο και θα σας δώσουν κουράγιο για αναθεωρήσεις και ξεκινήματα, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική ζωή.  


Αναμφίβολα η πολυαστρία στον Αιγόκερω, με επίκεντρο τον Μάρτιο του 2020 θα σας οδηγήσει να αλλάξετε πλεύση και εσείς θα βρείτε το σθένος να γίνετε πιο αγωνιστές και πιο ηρωικοί στη μάχη, τις δύσκολες στιγμές που δεν θα λείψουν, κυρίως το Φθινόπωρο του 2020.  Η πολυαστρία στον Αιγόκερω, φέρνει ανακατατάξεις αλλά και αλλαγές, όχι πάντα εύκολες, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην οικογενειακή σας κατάσταση. Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν κουραστικά, ή επεισοδιακά! Ειδικά στον επαγγελματικό χώρο θα υποχρεωθείτε να αναλάβετε νέες ευθύνες που θα απαιτήσουν αυστηρό προγραμματισμό και σωστούς υπολογισμούς.  Προσέξτε τις ιδέες και τις φιλοδοξίες που θα υπερασπιστείτε, μην διστάζετε να αναθεωρήσετε την συμπεριφορά σας προς τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, ή το ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς σας. Υπολογίστε το δύσκολο Φθινόπωρο του 2020 με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας και αποφύγετε αντιθέσεις και πολέμους με ισχυρότερους από εσάς, όπως και με τους δικούς σας ανθρώπους.


Στον οικονομικό τομέα οι σχετικά καλές όψεις της πολυαστρίας με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα σας δώσουν αρκετή βελτίωση και πολλές διευκολύνσεις για την κάλυψη των υποχρεώσεών σας.  Προνοήστε για τις περιόδους των εκλείψεων, Ιούνιο και Δεκέμβριο και την περίοδο Σεπτεμβρίου  με μέσα Νοεμβρίου που ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, γιατί μπορεί να απαιτηθούν έκτακτα έξοδα για ανάγκες του σπιτιού, ή για λειτουργικά έξοδα της δουλειάς σας.  Πάντως αρκετά οικονομικά και πρακτικά θέματα θα τακτοποιηθούν ή θα προχωρήσουν μέχρι το τέλος του 2020, αρκεί να μη σας παρεμποδίσουν οι ψυχολογικές σας ανάγκες και ουτοπικές σας αναζητήσεις.


Αισθηματικά, οι καταστάσεις θα έχουν τις δυσκολίες τους.  Πολλοί βρίσκεστε σε κατάσταση εξάρτησης, ή καταπίεσης.  Πρέπει να βρείτε το κουράγιο να μείνετε μόνοι, ή να απεξαρτηθείτε από μια σχέση που δεν είναι πλέον λειτουργική. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω θα επηρεάσει δυσανάλογα τον αισθηματικό τομέα, αρκετές φορές.  Ωστόσο δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες ανανέωσης, ή μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας, ή και μιας συμφιλίωσης από μια παρεξήγηση του παρελθόντος. Υπάρχουν πολλές εκδοχές στον τομέα των προσωπικών και κοινωνικών σχέσεων που μπορούν να λειτουργήσουν για εσάς σε όλη τη διάρκεια αυτού του επεισοδιακού χρόνου.  Βρείτε το θάρρος να γίνετε ειλικρινείς, αλλά όχι πικρόχολοι, κάντε ανοιχτές συζητήσεις αρκεί να μην πάρετε τον ρόλο του επικριτή και να μην πείτε πράγματα που θα πληγώσουν τον άλλον.


Καταπολεμήστε το άγχος και τη νευρικότητα, γίνετε πιο ελαστικοί στις συζητήσεις και στις διευθετήσεις υποθέσεων, φροντίστε την διατροφή και την καλή, φυσική σας κατάσταση. Είναι γεγονός πως οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν και αυτήν την χρονιά. Διοχετεύστε τον δυναμισμό και την έντασή σας σε κάτι δημιουργικό, σε μια κοινωνική διάκριση ή στην εκδοχή να κερδίσετε το «χρυσό έπαθλο», μέσα από μια σκληρή, αλλά σημαντική αναμέτρηση, τόσο επαγγελματική, όσο και κοινωνική.Κριέ, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2020από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.