Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος 2020 από τον Κώστα Λεφάκη

Η υπομονή πάντα επιβραβεύεται

Τα τελευταία χρόνια περάσατε αρκετές δυσκολίες και τα γεγονότα διατάραξαν πολλές φορές, τόσο τον οικογενειακό, όσο και τον αισθηματικό τομέα. Με την πάροδο των χρόνων, από το 2015 έως σήμερα αλλάξατε αισθητά και μάλιστα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους γύρω σας, τους συμβίους, αλλά και τους συνεργάτες σας. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, όρισαν καινούριους στόχους στη ζωή σας, ενώ η πολυαστρία στο ίδιο ζώδιο τον Μάρτιο της χρονιάς αυτής, απαιτεί ωριμότητα για την πραγματοποίηση των σχεδίων σας, συνέπεια στις αποφάσεις που θα πάρετε και συνειδητοποίηση και προσαρμοστικότητα μαζί, στο κλίμα που θα κυριαρχήσει γύρω σας. Η ευαισθησία του χαρακτήρα σας, σας οδηγεί να κάνετε λάθη κρίσης και να μένετε κατά περιόδους λίγο πίσω και ταλαιπωρημένοι.


Το 2020 όμως θα είναι σταθμός, τόσο για τον τομέα των σχέσεων με τους άλλους, όσο και για το μέλλον της καριέρας σας. Οι ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας δεν θα λείψουν . Θα πρέπει όμως να είστε πειθαρχημένοι, συνεργάσιμοι με τους ανωτέρους σας, ευέλικτοι την ώρα των διαφωνιών και υπεύθυνοι στην ανάληψη των καινούριων ευθυνών.


Η πολυαστρία στον Αιγόκερω, που είναι και το κύριο φαινόμενο της χρονιάς αυτής, φέρνει μια νέα εποχή στον τομέα των σχέσεων τόσο των αισθηματικών, όσο και των κοινωνικών. Βέβαια θα περάσετε πολλά στάδια μέχρι να φτάσετε στην τελική κατάληξη. Εδώ θα κριθεί η ορθότητα των νέων σας επιλογών, το πόσο δίκαιες θα είναι οι νέες αποφάσεις σας και πόσο αμερόληπτη θα είναι η κριτική που θα ασκήσετε. Οι απαιτήσεις των άλλων δεν θα λείψουν, ούτε οι πιέσεις από αυτούς. Η σύνθεση αυτής της πολυαστρίας θα διαταράξει συχνά τα συναισθήματά σας και θα μπερδέψει τις σκέψεις σας.  Οι περίοδοι των εκλείψεων του Ιουνίου και Δεκεμβρίου θα φέρουν έκτακτες ταλαιπωρίες που πρέπει να αντιμετωπίσετε με γενναιότητα. Μεταξύ των άλλων πρέπει να γίνουν εκκαθαρίσεις από ανθρώπους που δεν σας είναι πλέον χρήσιμοι. Το Φθινόπωρο φανείτε περισσότερο προσεκτικοί στον τομέα των σχέσεων, προκειμένου να αποφύγετε δράματα και ατυχήματα πάσης φύσεως.


Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα προωθούνται γρήγορα, αλλά το Φθινόπωρο θα βιώσετε μερικές περιστασιακές δοκιμασίες. Δεν θα οφείλονται τόσο σε δικά σας λάθη, όσο στην επιρροή του γενικότερου κλίματος που θα αλλάξει για τρεις περίπου μήνες. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας, κάντε τις αλλαγές ή τις ανανεώσεις που θέλετε την Άνοιξη και το Καλοκαίρι και ζητήστε την υποστήριξη των ανθρώπων που μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδό σας. Αποφύγετε όμως αντιθέσεις που θα σας βλάψουν, ή νομικούς αγώνες που θα σας ταλαιπωρήσουν.  Σε κάθε πρόταση συνεργασίας προσέξτε τους όρους που θα σας δεσμεύουν.


Οικονομικά έχετε περιθώρια βελτίωσης, ή να κάνετε καλύτερη διαχείριση από ότι στο παρελθόν. Αλλά ακόμα και η βελτίωση που θα προκύψει, θα απορροφηθεί για την εξόφληση των χρεωστικών εκκρεμοτήτων που έχει σωρευτεί. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε διακυμάνσεις στους τζίρους και άγχος με τις υποχρεώσεις που ενδεχομένως θα αυξηθούν. Δεν θα λείψουν όμως και μεγάλες ευκαιρίες που θα είναι λιγότερες σε επανάληψη και πολύ σύντομες σε διάρκεια.


Η υγεία σας θέλει επιμέλεια και προσοχή την περίοδο των εκλείψεων. Επίσης δεν θα λείψουν οι ψυχολογικές δοκιμασίες που οφείλονται σε προκλητικές συμπεριφορές τρίτων. Κυρίως όμως θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε θέματα υγείας δικών σας ανθρώπων, με επίκεντρο το τέλος της χρονιάς αυτής.


Το 2020 φροντίστε να συγχρονίζεστε με τους άλλους, διατηρήστε αποστάσεις ασφαλείας και μην παρασυρθείτε σε λανθασμένες διαδρομές!Καρκίνε, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2020από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.