Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς 2020 από τον Κώστα Λεφάκη

Καινούρια ταξίδια σε αχαρτογράφητα νερά

Το 2020 κάτω από την δύναμη και την επίδραση της μεγάλης πολυαστρίας στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει αρκετά να βάλετε νέα σχέδια σε εφαρμογή, αλλά και θα σας υποχρεώσει να διασαφηνίσετε στόχους, προθέσεις και συνεργασίες με τρίτους. Ο Ποσειδώνας που είναι κυρίαρχος πλανήτης σας, σχηματίζει καλύτερες όψεις στη διάρκεια αυτού του κύκλου, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι συνέχεια ρόδινα. Συγκριτικά με άλλες ζωδιακές ομάδες, είστε λιγότερο εκτεθειμένοι σε ταλαιπωρίες και δράματα.  Παρόλα αυτά όμως, δεν επιτρέπεται να κάνετε λάθη, ή να ακολουθήσετε ακατάλληλες διαδρομές.


Σημαντική θα είναι η χρονιά για τα επαγγελματικά, αλλά και τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα. Ωστόσο θα υπάρχουν απογοητεύσεις και δυσκολίες των Ιούνιο και τον Δεκέμβριο, εξ αιτίας των εκλείψεων σε αυτούς τους τομείς. Είναι τότε που πρέπει να προσέξετε περισσότερο. Όμως οτιδήποτε ξεκινήσετε έχει ενδιαφέρουσα πορεία και οτιδήποτε συμφωνήσετε με τρίτους, θα φέρει αποτελέσματα. Κυρίως ο Κρόνος και ο Δίας στον Αιγόκερω, ανοίγουν έναν καινούριο κύκλο για την πραγματοποίηση επαγγελματικών προσδοκιών και αυτό που απαιτούν από εσάς είναι συνέπεια και εργατικότητα. Αναμφίβολα, το γενικότερο κλίμα και τα εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάζουν τόσο την πορεία της δουλειάς σας, όσο και την ψυχολογική σας κατάσταση.


Στα οικονομικά, πρέπει να προσέξετε πολύ το Φθινόπωρο. Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό και η δυσαρμονία του με Κρόνο Πλούτωνα, εγκυμονεί απώλεια ή ένα περιστατικό που θα σας κοστίσει ακριβά. Την Άνοιξη και το Καλοκαίρι βελτιώνονται περισσότερο, αλλά στο κλείσιμο της χρονιάς, βρίσκεστε για λίγο σε δύσκολη πάλι θέση. Πάντως οι δυσκολίες στα οικονομικά, σχετιζόμενες και με τη γενικότερη κατάσταση, θα είναι παροδικές. Η χρονιά αυτή είναι κατάλληλη για ανανέωση συμβολαίων οικονομικής φύσεως, για αναθεώρηση ενοικιοστασίων, για πώληση περιουσιακού στοιχείου που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα κεφάλαιο, το οποίο αργότερα θα σας βοηθήσει να το χρησιμοποιήσετε σε μια δουλειά, ή οικονομική εφεδρεία για την κάλυψη μιας έκτακτης ανάγκης μετά τον Αύγουστο.


Το μεγάλο κεφάλαιο των αισθηματικών θα είναι ενεργό και αυτό, ιδιαίτερα στους νεότερους ηλικιακά του ζωδίου σας. Θα παιχτούν πολλά σενάρια στην πορεία της χρονιάς, θα γοητεύσετε αλλά και θα δελεαστείτε, θα κερδίσετε κάποια στιγμή, αλλά θα χάσετε κάποια άλλη. Προβλέπονται λοιπόν υπαρκτά σε δράση και σε εξέλιξη, αλλά προς το παρόν η χρονιά δεν θα είναι καθοριστική για αυτά. Θα την χαρακτήριζα μεταβατική και με εναλλαγές εμπειριών. Στα αισθηματικά επίσης, υπάρχει και η εξής εκδοχή: να κάνετε μια καινούρια σχέση την οποία θα πρέπει να κρατήσετε μυστική, ή να γίνετε θύμα της γοητείας ενός ανθρώπου, τους καλοκαιρινούς μήνες του 2020./ Ο έρωτας όμως αυτός που θα εκπροσωπεί ο άνθρωπος που θα γνωρίσετε, θα αποδειχτεί στην πορεία του χρόνου λαθραίος, ή ανέφικτος για να συνεχίσει να υπάρχει ή να επιβιώνει.


Σημαντικό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες αξιοποιώντας ευκαιρίες γνωριμιών που θα αποδειχτούν χρήσιμες σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας, στην πορεία αυτής της χρονιάς. Όπως όλοι, έτσι και εσείς, κάτω από τη δύναμη της πολυαστρίας στον Αιγόκερω, αναθεωρείτε αρκετές από τις αρχές σας, αλλάζετε μερικές από τις συνήθειές σας, πληροφορείστε πιο σωστά εκεί που χρειάζεστε και υποχρεώνεστε να κινείστε συχνότερα και επαναληπτικά σε μικρές αποστάσεις.  Η πολυαστρία σημαδεύει τον τομέα των προσδοκιών και ο Ουρανός στον Ταύρο, σας βοηθά να εκλογικεύσετε τα όνειρά σας. Καταφέρνοντας να επιτύχετε αυτά τα δύο βασικά πράγματα θα είστε στο τέλος οι κερδισμένοι αυτού του πολύ σημαντικού, αλλά όχι εύκολου χρόνου, ή ετήσιου κύκλου.


Τέλος η υγεία είναι καλύτερη από πέρυσι με ελάχιστες εξαιρέσεις του κανόνα. Τις περιόδους των εκλείψεων φροντίστε να είστε πιο ασφαλείς και λιγότερο εκτεθειμένοι.

 

 


Ιχθύ, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2020 από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.