Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμος 2020 από τον Κώστα Λεφάκη

Οικονομικές αναθεωρήσεις και επαγγελματικές ανακαλύψεις

Είναι γεγονός πως το 2020 θα σας δώσει ευκαιρίες, τόσο οικονομικού, όσο και δημιουργικού χαρακτήρα, αλλά θα απαιτήσει από εσάς εκκαθαρίσεις και αλλαγές στην τακτική, στη διαχείριση και στην συμπεριφορά. Για τα πρώτα, θα συμβάλλει πολύ η επιρροή της πολυαστρίας στον Αιγόκερω, ενώ για τα δεύτερα θα παίξουν ρόλο οι εκλείψεις του Ιουνίου και του Δεκεμβρίου. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή είναι κομβική και απαιτεί από εσάς αντίληψη, ψυχραιμία, οργάνωση και θάρρος.  Παράλληλα θα σας απασχολήσουν και οι σχέσεις σας με τους άλλους, αισθηματικές, αλλά και κοινωνικές.  Σ΄ αυτό θα συμβάλλει η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Στις επιλογές ή στις αποφάσεις που θα πάρετε, θα πρέπει να είστε συνειδητοί, να διατηρήσετε αλώβητο το συναίσθημά σας και, αν χρειαστεί, να θυμηθείτε τα λάθη του παρελθόντος, προκειμένου να μην τα επαναλάβετε.


Επαγγελματικά θα αρχίσουν να κινούνται είτε καλύτερα, είτε πιο προοδευτικά αυτά που σας αφορούν. Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και για τα οικονομικά. Όσοι επιζήσετε από απώλειες, ζημιές και δυσκολίες, κάνετε υπομονή μέχρι την Άνοιξη, η οποία θα σας αποδείξει ότι οι αγώνες φέρνουν πάντα καρπούς και ότι η βελτίωση, ανεξάρτητα από ότι συμβαίνει σε γενικότερη κλίμακα, είναι εφικτή. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω, σχηματίζει καλή όψη με το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, αλλά παρενοχλεί λίγο, τον οικονομικό τομέα. Ορισμένες φορές αυτό θα σημαίνει ότι θα έχετε πολλή δουλειά, αλλά όχι τόσες εισπράξεις όσες θα θέλατε. Πάντως η χρονιά αυτή θα είναι επενδυτική για το μέλλον. Οι άλλοι θα σας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες από όσες σας έτυχαν τα τελευταία χρόνια. Πολλοί θα πάρετε το αίμα σας πίσω από πολέμους που υποστήκατε  στα επαγγελματικά και από κακές συμπεριφορές τρίτων. Οι ταλαιπωρίες και οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, αλλά θα είναι αντιμετωπίσιμες και μικρότερης διάρκειας. Στο χέρι σας είναι να είναι η χρονιά επενδυτική και πνευματική, τόσο για εμπορικές όσο και για προσωπικές σκοπιμότητες.

 

Η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο θα επηρεάσει πολύ την εξέλιξη των αισθηματικών σας και θα σας προσγειώσει σε μια καινούρια πραγματικότητα, ακόμα και αν αυτό σας ενοχλήσει. Η επιρροή του Ποσειδώνα βελτιώνεται και έτσι η επιμονή σας να σκηνοθετείτε τη ζωή και τη σχέση σας, μπορεί να μην σταματήσει, αλλά να περιορίζει την εκδοχή των απογοητεύσεων. Λίγο κρίσιμες περίοδοι ο Ιούνιος και ο Δεκέμβριος των εκλείψεων που εκεί  θα πρέπει να δείξετε κατανόηση στα προβλήματα των ανθρώπων που αγαπάτε, ή που συμβιούν μαζί σας. Ακόμα και αν για κάποιους οριστεί ένα τέλος, αποδεχτείτε το, γιατί θα φέρει μια καινούρια αρχή. Για αρκετούς, το 2020, μπορεί να αποδειχτεί και χρονιά γάμου. Ακόμη και μέσα από την εξέλιξη των αισθηματικών, να αλλάξει ο τρόπος ζωής σας μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πάντως φροντίστε να βρίσκεστε πιο κοντά στον πραγματικό σας εαυτό και μην παίρνετε αποφάσεις ή ρίσκα την περίοδο των εκλείψεων και όταν ο Άρης είναι ανάδρομος από αρχές Σεπτεμβρίου, μέχρι μέσα Νοεμβρίου.


Η υγεία και η διάθεσή σας θα σας αιφνιδιάσουν πολλές φορές. Η αξιοποίηση των ταλέντων σας θα αποδώσει περισσότερο. Η φαντασία σας θα γίνει πιο γόνιμη και τα όνειρα που θα κάνετε θα είναι πιο εκλογικευμένα. Το 2020 είναι μια χρονιά αλλαγών, σποράς για τη νέα δεκαετία και κλεισίματος της οδού προς ένα στείρο παρελθόν που, κατά περιόδους, σας άρεσε να επισκέπτεστε. Κάτι άλλο χαρακτηριστικό για αυτήν την χρονιά, είναι ότι θα μπει καινούριοι άνθρωποι στη ζωή σας, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

  Δίδυμε, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2020από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.