Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως 2020 από τον Κώστα Λεφάκη

Χρήσιμες ανακατατάξεις, επικίνδυνες αναταραχές

Θεωρείστε οι πρωταγωνιστές της χρονιάς αυτής. Φιλοξενείτε στο ζώδιό σας τέσσερα ουράνια σώματα, όπου από τα μέσα Φεβρουαρίου, μέχρι το τέλος Μαρτίου, σχηματίζουν μια στενή προσέγγιση μεταξύ τους, αλλάζοντας την πλεύση του κόσμου , αλλά και της δικής σας ζωής. Δεν  έλειψαν τα άγχη, οι έγνοιες και οι δυσκολίες τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και εσείς δεν φανήκατε ιδιαίτερα εύστοχοι στον τρόπο που αντιμετωπίσατε τα αρκετά δύσκολα, προβλήματά σας. Οι εκλείψεις σας επηρέασαν και σας στοίχισαν. Το αποτέλεσμα ήταν να νιώσετε απογοήτευση, κούραση και να διαπιστώσετε ότι τα νεύρα σας έχουν σπάσει! Βέβαια η τετράδα των συγκεκριμένων πλανητών και ειδικά η παρουσία του ‘Άρη, θα αποτελέσει κάτι το εξαιρετικά έντονο, εκρηκτικό, μετασχηματιστικό, ενδεχομένως και δραματικό. Το 2020 ξεκινά με δυο εκλείψεις που επιβαρύνουν προσωπικές υποθέσεις και σχέσεις και αμέσως μετά, μπαίνει στο ζώδιό σας ο Άρης για να πυροδοτήσει όλα αυτά που θα προκύψουν. Η καλή όψη του Ουρανού από τον Ταύρο θα κρατήσει απαραίτητες ισορροπίες επιβίωσης και η μεσολάβηση του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δεν θα σας στερήσει κάποιες αναγκαίες, καλές στιγμές και απαραίτητους εφοδιασμούς. Γενικότερα όμως, το 2020 γυρίζετε δυναμικά τον τροχό της τύχης του κόσμου ολόκληρου, υφαίνοντας εκ νέου, το δικό σας πεπρωμένο. Η υπομονή που θα επιδείξετε θα επιβραβευτεί, τα γεγονότα θα λειτουργήσουν σπονδυλωτά στην εξέλιξή τους, προκειμένου, ένα χρόνο αργότερα, να σας οδηγήσουν σε καλύτερα μονοπάτια.


Ένα ξεκίνημα, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, απαιτεί γρήγορη και αποφασιστική αντιμετώπιση. Αυτό πρέπει να γίνει προκειμένου να οδηγηθείτε στη διάλυση όλων των εκκρεμοτήτων που θυμίζουν άσχημες στιγμές του παρελθόντος. Μέχρι το τέλος Ιουνίου δραστηριοποιηθείτε για να τελειώσουν οι διαφωνίες, οι έριδες και οι νομικές περιπλοκές. Αλλά και το Φθινόπωρο, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο, οι πλανητικές όψεις θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις κοινωνικές. Ίσως να είναι η μοίρα που έρχεται να δοκιμάσει την ευθυκρισία και την αντοχή σας, μέσα από αλλοπρόσαλλες, νευρώδεις και άδικες συμπεριφορές τρίτων προς εσάς. Πολλοί θα σκεφτείτε το διαζύγιο, ή τον χωρισμό. Άλλοι θα ποντάρετε σε ένα γάμο, πιθανότατα δεύτερο, για τον οποίο όμως, διστάζετε αρκετά, χωρίς να ξέρετε τον λόγο. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις του τομέα αυτού, κρατήστε αποστάσεις ασφάλειας, γίνετε περισσότερο στωικοί, αλλά όχι απογοητευμένοι και πάρτε την τελική θέση λίγο πριν κλείσει τον κύκλο της η χρονιά αυτή.


Αγώνα θα κάνετε και για την συντήρηση του επαγγελματικού τομέα. Ο Μάρτιος, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος, προβλέπονται σκληροί μήνες. Θα τα καταφέρετε στο τέλος, αλλά είναι ένας τομέας που θα σας κουράσει, χωρίς όμως να σας αποδιοργανώσει.  Εσείς φανείτε περισσότερο συνεργάσιμοι με τους παράγοντες της δουλειάς σας, άσχετα πως θα σας συμπεριφερθούν εκείνοι. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς αυτής, ο τομέας αυτός, χρειάζεται υπομονή, επιμονή και ανθεκτικότητα.


Περιπετειώδης αρκετά φαίνεται ο τομέας των οικονομικών σας, παρά το σωστό κριτήριο, τις ικανότητες διαχείρισης που διαθέτετε και τους σωστούς σας υπολογισμούς. Εκείνο που θα αιφνιδιάσει τα οικονομικά σας, είναι κάποια αναπάντεχα γεγονότα, ενδεχομένως,  έκτακτα έξοδα για τα οποία δεν θα ευθύνεστε και ασυνέπειες από πλευράς τρίτων. Ωστόσο θα τα καταφέρετε, έστω και καθυστερημένα ή στο τέλος!


Η υγεία σας θέλει επιμέλεια και κυρίως προνοητικότητα το Φθινόπωρο, για να αποφύγετε ατυχήματα πάσης φύσεως. Οι ευθύνες και οι αλλαγές που θα προκύψουν θα κουράσουν το νευρικό σας σύστημα, ψυχολογικά όμως προβλέπεται η κατάσταση να είναι σθεναρή και όπως πάντα θα αποδείξετε την ικανότητά σας να επιβιώνετε και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

 Αιγόκερε, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2020 από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.