Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Αγώνες και επιτεύγματα

Το 2018 είναι η χρονιά που απαλλάσσεστε από την αντίθεση του Ουρανού, που διερχόμενος τα τελευταία επτά χρόνια από το ζώδιο του Κριού, σας ταλαιπώρησε ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και σας εμπόδισε συχνά να φτάσετε στους τελικούς σας στόχους.

Στο χρονικό αυτό διάστημα, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, θα υποχρεωθείτε να ξεκαθαρίσετε ότι δεν αντέχει, αλλά και να αποστασιοποιηθείτε από ότι και όποιον δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές σας ανάγκες. 

Αυτό που έχει να σας προσφέρει το 2018 είναι ουσιαστικό και πολύτιμο. Θα σας δώσει σημαντικές εμπειρίες από τις ανθρώπινες σχέσεις, μεγαλύτερη επίγνωση των δυνατοτήτων σας και τη συνειδητοποίηση ότι τα λόγια και οι συζητήσεις δημιουργούν ατμόσφαιρα αλλά δεν αρκούν για να γεμίσουν τη ζωή των ανθρώπων.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σας υποχρεώνουν να αλλάξετε τις συνθήκες στους βασικούς τομείς της ζωής σας, να προβείτε σε εκκαθαριστικές ενέργειες διάφορων κατάλοιπων και σας παροτρύνουν να οριστικοποιήσετε ότι μπορείτε να περιμένετε από τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να κάνετε σταθερές βάσεις την καινούρια περίοδο που αρχίζει στη ζωή σας από τον χρόνο αυτό.Οι περίοδοι των εκλείψεων φέρνουν δυσκολίες και εντοπίζουν τις περισσότερες από αυτές στον επιχειρηματικό και στο αισθηματικό περιβάλλον. Οι δύσκολοι μήνες είναι  ο Φεβρουάριος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, στη διάρκεια των οποίων θα αγωνιστείτε για να δικαιωθείτε. Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας χωρίς εμμονές και παρασκηνιακές ενέργειες, παραμείνετε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.


Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δουλέψτε σκληρά και μην αφήνετε στην τύχη και στα χέρια τρίτων την ασφάλεια των συμφερόντων σας. Ο Δίας στον Σκορπιό υπόσχεται βελτιώσεις στα οικονομικά ή μεγαλύτερη κατανόηση από τους δανειστές σας. Οι πλανητικές όψεις της χρονιάς αυτής θα σας διατηρήσουν συχνά μετέωρους στη συνειδητοποίηση της ανασφάλειάς σας, αλλά θα σας προσφέρουν συγκρότηση και αυτοπεποίθηση στην αντιμετώπιση των αναγκών σας. Στα αισθηματικά σας δεν θα λείψουν οι διακυμάνσεις καλού και κακού αλλά λίγο πολύ θα ξέρετε τι μπορείτε να έχετε και τι είναι ανέφικτο για να κατακτηθεί. Όσοι αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα, προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και συνεργάσιμοι.  Αναπόφευκτα οι δικοί σας άνθρωποι, μικροί ή μεγάλοι θα σας απασχολήσουν και θα σας κουράσουν.

Το 2018 φέρνει δύο μεγάλα καλά στη ζωή σας : την απελευθέρωση της καριέρας σας από εμπόδια και αδικίες και την ενίσχυση των οικονομικών σας. 

Ζυγέ, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

 

Προσωπική Ετήσια Πρόβλεψη χωρίς χρέωση κινητού ή σταθερού από όλες τις χώρες! Πάρε τα

Astro Coins σου <<

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.