Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή νοοτροπίας

Το 2018 είναι μια μεταβατική χρονιά που θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας, τη σχέση σας και την καινούρια πραγματικότητα που εδραιώνεται όλο και περισσότερο.

Είναι η χρονιά που ο κυρίαρχος πλανήτης σας, ο Ουρανός, αλλάζει ζωδιακή θέση και μετακινείται από τον Κριό στον Ταύρο, ορίζοντας μια καινούρια επταετία στην αέναη διαδρομή του. Σε αυτήν την χρονική στιγμή και σε συνάρτηση με την μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω, ήδη από το τέλος του Δεκεμβρίου 2017, θα αρχίσετε να διευρύνετε σε βάθος τα ψυχολογικά σας προβλήματα και, παράλληλα, να βρίσκετε τρόπους να αξιοποιείτε πρακτικά τα ταλέντα σας, τα οποία για χρόνια είχαν μείνει αναξιοποίητα.


Φυσικά δεν είναι εύκολο να φτάσετε στους στόχους σας γιατί θα μεσολαβήσουν μερικές ακόμα δυσκολίες, αλλά το 2018 θα συνειδητοποιήσετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά τι θέλετε αλλά και τι μπορείτε!


Την Άνοιξη και το Φθινόπωρο θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις. Οι πιέσεις δεν θα λείψουν, αλλά άλλο τόσο θα υπάρχουν και διευκολύνσεις. Η αντιπαράθεση του Ουρανού από τον Ταύρο με τον Δία από τον Σκορπιό θα βελτιώσει τις επιδόσεις σας στον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας πορείας. Η διέλευση του Κρόνου από τον Αιγόκερω και η προσέγγισή του προς τον Πλούτωνα που βρίσκεται εκεί,  θα τονίσει ότι πέρασε ο καιρός των ελπίδων και των ονείρων και ήρθε η εποχή της πρακτικής εφαρμογής.


Εργασία
  και αγωνιστικότητα είναι αυτά που θα απαλλάξουν από πολύπλοκες σκέψεις και θα συμβάλλουν σταδιακά να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Με τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και ενδιαφέροντα. Πολλοί θα αρχίσετε μια καινούρια εργασία και άλλοι θα αλλάξετε τις συνθήκες στην  υπάρχουσα εργασία. Μια προαγωγή, μια μετάθεση ή ένα καινούριο αντικείμενο εργασίας συνεπάγονται περισσότερες ευθύνες και καλύτερη οργάνωση.

 Ξεπεράστε τη συνήθεια να μιλάτε και να σκέφτεστε πολύ σε επίπεδο θεωρητικό και προσπαθήστε να γίνετε πρακτικοί, αποφασιστικοί και καλοί συνεργάτες με εκείνους που θα συμβάλλουν στη δική σας προκοπή.


Οικονομικά
προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές και να μην παρασύρεστε από ψευδαισθήσεις όταν διαχειρίζεστε χρήματα, ή εξοφλείτε λογαριασμούς. Συναισθηματικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες ανανέωσης, αλλά δεν θα λείψουν και οι στιγμές της δοκιμασίας.

 
Ο τομέας αυτός έχει δύο όψεις. Τις περιόδους της προσφοράς, αλλά και τις περιόδους της ρήξης ή των αντιθέσεων.  Υπεύθυνες γι αυτό θα είναι οι εκλείψεις του Φεβρουαρίου, του Ιουλίου και του Αυγούστου, οι οποίες αναπόφευκτα θα εκθέσουν σε κίνδυνο τόσο τις αισθηματικές, όσο και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Δεν θα είναι τόσο η δική σας συμπεριφορά που θα το προκαλέσει, όσο τα αιφνίδια γεγονότα και τα διάφορα περιστατικά στη ζωή των άλλων.  Ότι και αν συμβεί φανείτε ψύχραιμοι! Σαφώς θα πρέπει να προχωρήσετε πέρα από το πείσμα και την προσκόλληση σε ιδέες και σε συνήθειες που δεν σας συμφέρουν. Βλέπετε, ο Ουρανός στον Ταύρο σας υποχρεώνει να μάθετε να λέτε όχι όταν δεν θέλετε, αλλά και όταν αποφασίζετε να επιτύχετε κάτι ή να κατακτήσετε κάποιον και να «πληρώσετε» κυριολεκτικά και μεταφορικά, ότι συνεπάγεται αυτό.

 

Με δυο λόγια το 2018 είναι μια χρονιά σύνθετης εμπειρίας, προωθητική σε νέες ιδέες και αγωνιστική σε κατακτήσεις. Οι δυσκολίες θα κάμπτονται μόνο αφού θα έχουν επιτευχθεί οι στόχοι, είτε ξαφνικά και τυχερά, είτε ύστερα από ουσιαστική προσπάθεια και υποστήριξη από τους κατάλληλους παράγοντες. 

Υδροχόε, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

 

Προσωπική Ετήσια Πρόβλεψη χωρίς χρέωση κινητού ή σταθερού από όλες τις χώρες! Πάρε τα

Astro Coins σου <<

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.