Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Διευθετήσεις και ξεκινήματα

Το 2018 είναι η χρονιά  που σας βρίσκει απαλλαγμένους από την παρουσία του Κρόνου και ελεύθερους πλέον να ρυθμίσετε τη ζωή σας, όπως εσείς θέλετε, ή χρειάζεστε.

Μετά από πολλές δυσκολίες, αγώνες, περιπέτειες και απογοητεύσεις, φαίνεται ότι θα εξυπηρετηθείτε καλύτερα για την κάλυψη των αναγκών σας, ψυχικών και πρακτικών και πως έρχεται μια εποχή πιο ικανοποιητικών συνθηκών για τη δουλειά σας, αλλά και για την εξέλιξή της στο μέλλον.

 Μέσα στο επεισοδιακό και μεταρρυθμιστικό 2018 θα ζωντανέψει μέσα σας μια αισιοδοξία και μια δραστηριότητα που κυοφορούνταν  τα προηγούμενα δύο χρόνια.

 Ο Κρόνος, μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ανασυγκροτεί τα οικονομικά σας και σας βοηθά να αναπτύξετε καινούριες τακτικές και στρατηγικές.

Τα έξοδα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε αυτά. Υπάρχει μια ασάφεια στις υποχρεώσεις σας καθώς δεν ξέρετε πως θα διαμορφωθεί η γενικότερη κατάσταση. Μετά τα μέσα Μαΐου όμως θα είστε περισσότερο συνειδητοί και σε καλύτερη θέση να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Ωστόσο, σε όλο το μήκος της χρονιάς, σκεφτείτε συντηρητικά, μην είστε υπέρ αισιόδοξοι, μην χάνετε χρήματα από κακό χειρισμό των καταστάσεων, μην προβαίνετε σε αγοραπωλησίες που δεν σας συμφέρουν και μην γίνεστε αντικείμενο εκμετάλλευσης από επιτήδειους.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς διατηρεί την ασάφεια και τις ψευδαισθήσεις σε προσωπικό επίπεδο, οι γωνίες όμως που θα σχηματίσουν μαζί του ο Δίας και ο Κρόνος  θα σας βοηθήσουν να προσγειωθείτε στον ρεαλισμό και να ξέρετε πώς μπορείτε να χειριστείτε τις καταστάσεις. Για τα αισθηματικά σας, η περίοδος δεν είναι κακή, αλλά θεωρείται περισσότερο μεταβατική, δηλαδή εμπεριέχει και χαρές και μικρές δοκιμασίες.

 

Τις δύσκολες περιόδους όπως τον Φεβρουάριο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο φανείτε συντηρητικοί και προνοητικοί στην αντιμετώπιση κάθε ζητήματος και κάθε ανθρώπου. Την Άνοιξη όμως, ή το Φθινόπωρο θα έχετε περισσότερη εύνοια,  αλλά φροντίστε να μην παρασύρεστε από την παρορμητικότητά σας ή τις επιτυχίες που θα έχετε τότε. Γενικότερα φροντίστε το απόθεμα των δυνάμεών σας και μην εξαντληθείτε σε ουτοπίες σχέσεων ή δραστηριοτήτων, που θα καταλήξουν σε καινούριες απογοητεύσεις.

 

Η χρονιά αυτή σας βοηθά να βάλετε καινούρια θεμέλια σε θέματα πρακτικά, να γίνετε πιο τολμηροί στην εργασία, να αντλήσετε από το ρεζερβουάρ των ταλέντων σας και να τολμήσετε μια αλλαγή συνθηκών ζωής, ή μια μετανάστευση στο εξωτερικό, που θα συμβάλλει όσον αφορά στο πρώτο. Σας υποχρεώνει να προσγειώσετε τον ιδεαλισμό σας και να αναπτύξετε  προσαρμοστικότητα στους νόμους και στους κανόνες που κυριαρχούν, να κρατήσετε όμως αναμμένη τη φλόγα του ενθουσιασμού και του ιδεαλισμού, που θα την χρησιμοποιείτε την κατάλληλη στιγμή. Περνάτε σε μια νέα εποχή πιο ρεαλιστική και πιο πρακτική και θα σας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστείτε.

 

Αξιοποιήστε την πείρα που αποκομίσατε τα προηγούμενα χρόνια και αναζητήστε καινούριες συναναστροφές και καινούριες ιδέες που ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σας και μπορούν, τα μεταβατικά αυτά χρόνια, να γίνουν πραγματοποιήσιμες. Πάνω από όλα υπερασπιστείτε ότι μπορεί να εφαρμοστεί πρακτικά και παραιτηθείτε από οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια που χαρακτηρίζεται ή που είναι για την εποχή, ανέφικτη ή ουτοπική!

Τοξότη, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

 

Προσωπική Ετήσια Πρόβλεψη χωρίς χρέωση κινητού ή σταθερού από όλες τις χώρες! Πάρε τα

Astro Coins σου <<

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.