Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Ανάκαμψη και προσδοκίες

Επιτέλους έρχεται μια καλύτερη εποχή για όλους σας. Το 2018 αποτελεί τον προθάλαμο μιας σημαντικής τριετίας η οποία θα εξελιχθεί αργότερα σε επταετία, στη διάρκεια της οποίας φτιάχνετε μια νέα βάση, επάνω στην οποία θα στηρίξετε τη ζωή και τα ενδιαφέροντά σας για πολλά χρόνια.

 

Μετά την τριετή δοκιμασία του Κρόνου και του Ποσειδώνα στις σχέσεις και στις υποθέσεις σας, ξεκινά σπονδυλωτά σε χαμηλούς τόνους μια εποχή βελτίωσης, ανακούφισης και καλύτερου συγχρονισμού με τους σκοπούς σας.

 

Ο Δίας στον Σκορπιό θα σας οδηγήσει σε ένα καινούριο τρόπο σκέψης, γόνιμης και δημιουργικής. Σε συνάρτηση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς θα σας βοηθά να ξεπερνάτε τις απογοητεύσεις, να διορθώνετε λάθη του παρελθόντος και να ανακαλύπτετε νέους προορισμούς στη ζωή σας.


Μέσα στα γεγονότα που θα προκύψουν, σε αυτά που θα ακούσετε και θα δείτε, θα ανακαλύψετε ευκαιρίες, αλλά και καινούριες αλήθειες για τον εαυτό σας. Ήρθε η εποχή της απομυθοποίησης προσώπων, εννοιών και πραγμάτων του παρελθόντος και της αλλαγής του τρόπου ή του ρυθμού της ζωής σας. Νέες συνεργασίες, ή πνευματικά ενδιαφέροντα, μετακινήσεις ή ταξίδια στο εξωτερικό θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τα επόμενα χρόνια.


Την περίοδο των εκλείψεων φανείτε προσεκτικοί στη διαχείριση υποθέσεων και στη διεκπεραίωση υποχρεώσεων. Οι ανησυχίες σας, καθοδηγούμενες από την διαίσθησή σας, θα σας οδηγήσουν σε ωφέλιμες για εσάς αλλαγές. Η ασάφεια στα αισθηματικά σας περιορίζεται αισθητά και οι προοπτικές αυτής της χρονιάς σας βοηθούν, όσοι είστε μόνοι, να βρείτε έναν ενδιαφέροντα σύντροφο και σε συγχρονισμό μαζί του,  να βάλετε καινούριους στόχους στη ζωή σας.


Όσοι είστε δεσμευμένοι σας δίνετε η ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση σας και όσοι δεν έχετε τέτοια περιθώρια είναι καλύτερα να την τερματίσετε.


Με δυο λόγια το 2018 είναι η αρχή μιας εποχής στην διάρκεια της οποίας θα προχωρήσετε μπροστά, θα απαλλαγείτε από ταλαιπωρίες και θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας.

 

Παρθένε, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

 

Προσωπική Ετήσια Πρόβλεψη χωρίς χρέωση κινητού ή σταθερού από όλες τις χώρες! Πάρε τα

Astro Coins σου <<

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.