Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Αντιμετώπιση Ευθυνών

Το 2018 η πορεία σας προς τις αλλαγές και τη νέα πραγματικότητα συνεχίζεται. Ταλαιπωρημένοι ή εκνευρισμένοι από την προηγούμενη χρονιά, οφείλετε να συνεχίσετε τις προσπάθειες και να τιθασεύσετε τον εαυτό σας προκειμένου να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και να συνεχίσετε να κάνετε τον τρόπο της ζωής που συνηθίζετε.

 

Η χρονιά αυτή είναι σκληρή αλλά παράλληλα ευεργετική.  Έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τα καινούρια προβλήματα στην εργασία ή στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά υποχρεώνεστε μέσα από τη ροή των γεγονότων και τις διαδεχόμενες αλλαγές να αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις και τις συνήθειές σας. Συνειδητοποιήστε τις πραγματικές σας ανάγκες και συγχρονίστε τις με τις αλλαγές που έχουν γίνει στη συμπεριφορά εκείνων που συνεχίζουν να σας ενδιαφέρουν. Μην είστε επίμονοι, απόλυτοι και πιεστικοί προς τους άλλους. Πολλές φορές, η αμεσότητα και ο αυθορμητισμός σας, δεν είναι παρά μια αδιαφορία για τις ανάγκες τους.


Το 2018, με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο και του Κρόνου στον Αιγόκερω θα συνειδητοποιήσετε το λόγο για τον οποίο αποτύχατε μέχρι τώρα σε κάποιες επιδιώξεις για τις οποίες κοπιάσατε και θα βρείτε ή θα ανακαλύψετε έναν άλλο τρόπο να πραγματοποιήσετε πολλές καινούριες.  Ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ορίζουν μια νέα πραγματικότητα στα επαγγελματικά σας και κυρίως για την ανασύνταξη των συνθηκών της εργασίας σας.  Ο Δίας στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να βρείτε τη δύναμη να συμφιλιωθείτε με τους δικούς σας, να διευθετήσετε περιουσιακές εκκρεμότητες ‘η να ανακαινίσετε το χώρο της διαμονής σας. Θα συμβάλλει και στην αλλαγή συνθηκών της εργασίας σας, θα βελτιώσει τις επιδόσεις σας. Τις περιόδους των εκλείψεων θα πρέπει να προσέξετε πολύ την ασφάλειά σας, την εξέλιξη των συμφερόντων σας και τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι μήνες Φεβρουάριος, Ιούλιος και Αύγουστος θεωρούνται επεισοδιακοί για εσάς και εμπεριέχουν κινδύνους. Εντοπίστε τους έγκαιρα!

 

Αλλαγές και επεισοδιακές εξελίξεις κρίνονται αναπόφευκτες για τα αισθηματικά σας και τέλος, οι περισσότερο φιλόδοξοι του ζωδίου σας, ξεκινάτε μια σημαντική αναρρίχηση για την προβολή και την κυριαρχία σας τα επόμενα χρόνια.


Το μήνυμα του 2018 είναι να μην βιαστείτε σε αποφάσεις με μακρόχρονη ισχύ και να μην κάνετε οικονομικές ή αισθηματικές επενδύσεις χωρίς εχέγγυα.

Λέοντα, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

 

Προσωπική Ετήσια Πρόβλεψη χωρίς χρέωση κινητού ή σταθερού από όλες τις χώρες! Πάρε τα

Astro Coins σου <<

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.