Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Διευθετήσεις και ξεκινήματα για εσάς τους Καρκίνους το 2018

Το 2018 είναι ο προθάλαμος μιας αποφασιστικής και μέχρι ενός σημείου, μοιραίας τριετίας για τους περισσότερους από εσάς.


Φυλλομετρώντας τις πρώτες του μέρες θα συνειδητοποιήσετε ξεκάθαρα πολλά πράγματα για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας. Μέχρι τα μέσα της Άνοιξης θα έχετε πάρει αποφάσεις και θα σχεδιάσετε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και στα ενδιαφέροντά σας.


Ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας θυμίζουν όλο το χρόνο πως πρέπει να κάνετε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στον αισθηματικό τομέα. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα στον τομέα των σχέσεων και άλλα τόσα θα αναθεωρηθούν. Ο καλύτερος τρόπος για να τα βρείτε με τους άλλους είναι η ειλικρίνεια και σε περιπτώσεις δύσκολες και αναπόφευκτες, η συνθηκολόγηση. Αλλαγές μέσα στην οικογένεια είναι δεδομένες, όπως και αλλαγές στις επαγγελματικές συνεργασίες.


Ο Δίας στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει στην πραγματοποίηση κάποιων απωθημένων προσδοκιών σας και σε συνάρτηση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα ανοίξει τους ορίζοντες των ενδιαφερόντων, της δημιουργικότητάς σας, αλλά και των οραμάτων σας. Οι αναταράξεις στα οικονομικά σας δεν θα λείψουν, αλλά με την πείρα που διαθέτετε θα καταφέρετε να φτάσετε στους προορισμούς που έχετε βάλει. Οι περίοδοι των εκλείψεων είναι δύσκολες για τους περισσότερους από εσάς. Απογοητεύσεις και απώλειες μπορεί να σας πειράξουν ψυχολογικά και γι αυτό είναι σκόπιμο να προσέχετε τον εαυτό σας.

 
Το 2018 δεν είναι εύκολη χρονιά, αλλά στη δική σας περίπτωση είναι δημιουργική και αναθεωρητική. Απαιτεί προσοχή στη διαχείριση ανθρώπων και καταστάσεων, ρεαλισμό στις αποφάσεις που θα πάρετε και περισσότερο κόπο για την επιβίωση της δουλειάς σας. Τη χρονιά αυτή αλλάζετε επταετία, συχνότητες και προοπτικές. Είναι σίγουρο πως θα ανοίξει δρόμους για τους συνετούς του ζωδίου σας, αλλά αναμφίβολα θα απογοητεύσει τους απερίσκεπτους. Προσαρμοστείτε σε οτιδήποτε είναι μη αναστρέψιμο και δείτε τις θετικές πλευρές των ευθυνών που θα υποχρεωθείτε να αναβάλλετε.


Δίδυμε, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

 

Προσωπική Ετήσια Πρόβλεψη χωρίς χρέωση κινητού ή σταθερού από όλες τις χώρες! Πάρε τα

Astro Coins σου <<

 

 

Κριέ, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

 

Προσωπική Ετήσια Πρόβλεψη χωρίς χρέωση κινητού ή σταθερού από όλες τις χώρες! Πάρε τα

Astro Coins σου <<

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.