Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Καινούρια αρχή

Τα τελευταία χρόνια περάσατε δύσκολα και ήρθατε συχνά αντιμέτωποι με τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος και του ευρύτερου χώρου.


Αγωνιστήκατε σκληρά για να διατηρήσετε αυτά που θέλατε και κοπιάσατε πολύ για τη θέση σας στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην καρδιά ενός ανθρώπου.

 

 Οι ανησυχίες και οι φόβοι σας άγγιξαν πολλές φορές, αλλά δεν ηττηθήκατε. Το 2018 με αργό αλλά σταθερό ρυθμό, έρχεται να φέρει ενδιαφέρουσες προοπτικές και να σας βοηθήσει να περιορίσετε το άγχος και τις αντιξοότητες των προηγούμενων ετών. Είναι ο προθάλαμος μιας σημαντικής επταετίας στη διάρκεια της οποίας θα έχετε μεγαλύτερα περιθώρια δημιουργικής έκφρασης και θα «χτίσετε» μια νέα βάση, που θα στηρίξετε επάνω της ότι αγαπάτε και θέλετε σε βάθος χρόνου.


Τα περισσότερα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί, χρειάζεται μόνο λίγο περισσότερη καλή διαχείριση και προνοητικότητα στα οικονομικά σας και περισσότερη καλλιέργεια της αισιοδοξίας σας. Βρίσκεστε λίγο μετά το ξεκίνημα μιας πορείας που δεν έχετε τη δυνατότητα να οπισθοχωρήσετε, ούτε και είναι πάντα εύκολο να συνεχίσετε χωρίς να κουράζεστε.


Μην αφήνετε τον εαυτό σας να αμφισβητήσει τα επιτεύγματά του, μην του στερείτε χαλάρωση και ψυχαγωγία και μη διστάζετε να τον επαινείτε για όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.


Ο Κρόνος στο ζώδιό σας και ο Ουρανός αργότερα στον Ταύρο
, ορίζουν μια νέα εποχή, τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Μπορεί να μην τερματίσετε τη σχέση σας με ανθρώπους που έχετε τα τελευταία χρόνια, είναι όμως βέβαιο ότι θα τη συνεχίσετε με διαφορετικό τρόπο και ρυθμό. Έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες οικονομικές και περιουσιακές, αρκεί να το επιδιώξετε σωστά. Ενδιαφέρουσα θα είναι και η εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής.


Μην ξεχνάτε ότι έχετε ανάγκη από μια σχέση περισσότερο ρομαντική και ερωτική. Όσοι είστε μόνοι, προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί στην προσφορά ενός αισιόδοξου ανθρώπου. Όσοι βρίσκεστε σε μια μεταιχμιακή αισθηματική περίοδο πάρτε μια οριστική απόφαση για το μέλλον της σχέσης σας και σηκώστε τις ευθύνες της προτίμησης ή της απόφασης που θα πάρετε. Η λύση, όποια και αν είναι, θα σας ξεκουράσει!


Ο τομέας που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με γενναιότητα είναι ο επαγγελματικός. Έχοντας την παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στο ζώδιό σας, θα πρέπει να αναλάβετε μεγάλες ευθύνες, να οργανώσετε τις επιδόσεις σας και να εφοδιάζεστε συχνά, για να αποδίδετε άμεσα.


Η αρμονία του Κρόνου με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να κάνετε καινοτομίες ή να βάλετε σε εφαρμογή ότι δεν μπορέσατε μέχρι σήμερα.


Οι εκλείψεις θα επηρεάσουν τον Φεβρουάριο τα οικονομικά σας και τον Ιούλιο τα αισθηματικά σας. Τα διαστήματα εκείνα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στους αντίστοιχους χειρισμούς. Στη διάρκειά τους αποφύγετε αντιθέσεις, προσέξτε την υγεία και την ασφάλειά σας και αποφύγετε να έχετε απώλειες οικονομικές ή συναισθηματικές. Ότι επιτύχετε το 2018, θα αποτελέσει εχέγγυο ή κεφάλαιο πίστωσης για τα επιτεύγματα των επόμενων δύο χρόνων. 


Αιγόκερε, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη!

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για τον έρωτα, την καριέρα , το χρήμα...;;; Οι ετήσιες αστρολογικές σου προβλέψεις από τον Δάσκαλο της Αστρολογίας τον Διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!  

Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994

 

Προσωπική Ετήσια Πρόβλεψη χωρίς χρέωση κινητού ή σταθερού από όλες τις χώρες! Πάρε τα

Astro Coins σου <<

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.