Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός 2017 από τον Κώστα Λεφάκη

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Ζυγό

Μέσα σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών και δύσκολων  περιστάσεων το 2017 έρχεται να σας βοηθήσει για να δημιουργήσετε νέες προϋποθέσεις για το μέλλον σας. Πολλά αποτελέσματα θα κριθούν από την συμπεριφορά σας και τις νέες σας επιλογές. Ήρθε η εποχή να καλλιεργήσετε την προσαρμοστικότητα σε ό,τι δεν ανατρέπεται, την προνοητικότητα στις συνεργασίες σας, την υπομονή στις δύσκολες στιγμές και την αντικειμενικότητα στις κρίσεις σας. Μην αφήνετε την φιλαρέσκεια και τον αυθορμητισμό σας να σας παρασύρουν σε υπερβολές που τελικά, στρέφονται εναντίον σας. Μπορείτε να ελιχθείτε από εφέτος σε παίκτες αντοχής και όχι εντυπωσιακού δυναμισμού που εξαντλείται μέσα στον χρόνο.

Στα αισθηματικά σας υπάρχει  η προοπτική της βελτίωσης αλλά και της ανανέωσης. Αλλά και όλες τις άλλες σχέσεις σας η χρονιά θα σας βοηθήσει να τις αναθεωρήσετε και να τις αντικαταστήσετε. Γίνετε πιο αποφασιστικοί στην αντιμετώπιση, που οδηγεί στον τερματισμό των εκκρεμοτήτων. Ξεπεράστε τις άσχημες περιόδους του παρελθόντος, μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη και επιλέξτε ανθρώπους με τους οποίους να μπορείτε να συνεννοηθείτε. Πολλοί από εσάς θα αποκτήσετε καινούριους συμμάχους στην ζωή, στην καριέρα ή στον αγώνα για τη λύση των εμποδίων. Πολλοί θα σκεφτείτε ένα γάμο, άλλοι ένα καινούριο συνεταιρισμό. Φανείτε ειλικρινείς σε όλους εκείνους που παίζουν βασικό ρόλο στη ζωή σας και αναλάβετε τις ευθύνες σας. Πάνω απ΄ όλα δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες σας και όχι στις επιθυμίες σας.

Στα οικονομικά η κατάσταση δεν αλλάζει πολύ, αλλά σταδιακά μειώνετε χρεωστικά υπόλοιπα και καλύπτετε πιο εύκολα τις τρέχουσες οικονομικές σας υποχρεώσεις. Αποφύγετε ν ρισκάρετε χρήματα σε αβέβαιες επενδύσεις, μην δανείζετε και μην δανείζεστε επίσης, χωρίς σοβαρό λόγο. Εκτιμείστε σωστά τις συνθήκες και υιοθετείστε καινούρια τακτική στη διαχείριση χρημάτων.


Στον επαγγελματικό τομέα ο αγώνας σας συνεχίζεται. Η καλή οργάνωση όσο και το ένστικτο κρίνονται απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία του. Οι ευκαιρίες να προβληθείτε και να επεκταθείτε δεν θα λείψουν, αρκεί να τις αξιοποιήσετε άμεσα. Προσέχετε τους συνεργάτες σας, μην αφήνετε τα συμφέροντά σας να τα διαχειρίζονται τρίτοι και μην τρέχετε την τελευταία στιγμή να προλάβετε μια κακοτοπιά.Ζυγέ, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2017 από τον Κώστα Λεφάκη! 
Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994 

Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.