Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος 2017 από τον Κώστα Λεφάκη

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Υδροχόο

Σε μια εποχή μεγάλων ανακατατάξεων και ποικίλων αιφνιδιασμών το 2017 οριοθετεί  μια περίοδος ζωής για εσάς με πολλές ευκαιρίες, που απαιτούν αποφασιστικότητα και θάρρος προκειμένου να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να βάλετε τους νέους σας στόχους. Ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλή γωνία με τον κυρίαρχο πλανήτη σας τον Ουρανό, σας κάνει καλύτερα οργανωμένους και περισσότερο παραγωγικούς. Ο Δίας στο Ζυγό δίνει νέες προοπτικές στις δραστηριότητές σας και σας ευνοεί στην επέκτασή τους, στη διευθέτηση νομικών υποθέσεων, στην πρόοδο των σπουδών σας και στην πραγματοποίηση ταξιδιών τα οποία για πολλά χρόνια είχαν μείνει σαν αποθημένο μέσα σς. Η επίτευξη της προσωπικής σας έκφρασης θα συμβάλει στηνισορροπία της υγείας και του νευρικού σας συστήματος. Η κοινωνική σας ζωή θα διευρυνθεί και πολλοί από εσάς θα ανακαλύψετε καινούρια ενδιαφέροντα.

Στον επαγγελματικό τομέα, είτε είστε υπάλληλοι, είτε ελευθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα και να επιβεβαιώσετε τα ταλέντα κα τη δύμναμή σας κυρίως από τον Απρίλιο και μετά. Μην αφήνετε τον χρόνο να φύγει αναξιοποίητος, μην δειλιάζετε στις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρετε και μη θεωρείτε τις προσπάθειες ανώφελες. Τα γεγονότα θα φέρουν αλλαγές σε αυτό το χώρο κι εσείς θα πρέπει να προβείτε σε αναθεωρήσεις των επαγγελματικών σας συνεργασιών.


Ο περιορισμός στα οικονομικά σας θα συνεχιστεί για μια χρονιά ακόμα. Συγκριτικά όμως με τα προηγούμενα χρόνια θα μπορείτε να καλύπτετε ευκολότερα τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε το ενδεχόμενο να γίνετε το αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης από επιτήδειους, μην κάνετε αγορές που δεν χρειάζεστε και μη στηρίζεστε σε υποσχέσεις όταν πρόκειται να πουλήσετε. Περιορίστε τις χρεωστικές σας εκκρεμότητες αλλά μη γίνεστε φειδωλοί σε κάποια έξοδα που σας ξεκουράζουν ή σας ευχαριστούν.


Στα αισθηματικά σας παρουσιάζεστε περισσότερο τυχεροί εφέτος. Ο Δίας στο Ζυγό και η καλύτερη διαδρομή του Άρη σας βοηθούν να εξελίσσετε καινούριες σχέσεις, να νιώθετε αρκετά ανακουφισμένοι σε σχέση με το παρελθόν και να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Καταλήξτε στο τι μπορείτε να κάνετε και τι δεν πρέπει, χωρίς να σκέπτεστε τι θα θέλατε να κάνουν οι άλλοι για εσάς. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε μια σπουδαία επιλογή, άλλοι θα αποκτήσετε διάδοχο, αλλά αρκετοί θα επαναστατήσετε ενάντια της καταπίεσης που είχατε υποστεί για αρκετά χρόνια, από μια σχέση η οποία σας περιόριζε την προσωπική σας έκφραση. Πριν όμως αγωνιστείτε για την ελευθερία ή την δέσμευσή σας εφέτος, συνειδητοποιήστε το αντίτιμο που αυτές συνεπάγονται και δείτε αν είστε πρόθυμοι να το καταβάλλετε.Υδροχόε, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2017 από τον Κώστα Λεφάκη! 
Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994 

Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.