Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης 2017 από τον Κώστα Λεφάκη

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για Τοξότη

Το 2017 έρχεται να δώσει τους καρπούς της μεγάλης υπομονής που επιδείξατε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Ο Κρόνος παραμένει στο ζώδιό σας αλλά, τη φορά αυτή, θα αποδειχτεί πιο ευεργετικός. Κι αυτό χάρη στη θέση του Δία στο Ζυγό και τις καλές του όψεις με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό και επηρεάζει τις δημιουργικές σας δραστηριότητες. Τη χρονιά αυτή, η «μάχη» έχει κριθεί και δεν μένει, από το να πάρετε τις αποφάσεις για ένα καινούριο ξεκίνημα ζωής.


Στις σχέσεις σας με τους άλλους προσπαθήστε να είστε σαφείς, μιλήστε με ειλικρίνεια και εξωτερικεύστε τις ανάγκες σας. Η αισθηματική σας ζωή έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και σε ένα μεγάλο ποσοστό, ευθύνεστε κι εσείς. Συνειδητοποιήστε τι θέλετε και τι πρέπει να εγκαταλείψετε, αποφύγετε λανθασμένες επιλογές τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο ενώ, αντίθετα, μην αφήνετε ευκαιρίες να χαθούν την Άνοιξη και στις αρχές καλοκαιριού. Το 2017 σας δίνει καινούριες εμπειρίες και στον ερωτικό τομέα, αλλά και στον κοινωνικό.  Για τους νεώτερους μπορεί να μην αποδειχτεί χρονιά γάμου, αλλά μπορεί να γίνει χρονιά αρραβώνα με προοπτικές.


Στα επαγγελματικά σας, ο αγώνας θα συνεχιστεί μαζί και οι ταλαιπωρίες, λόγω του γενικότερου κλίματος το οποίο συνεχίζει να τα επηρεάζει. Διασαφηνίστε τις θέσεις σας αλλά και τους στόχους σας. Καλλιεργείστε εναλλακτικές που θα σας βοηθήσουν στις περιόδους καθυστερήσεων ή αιφνιδιασμών. Διευρύνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν αυτόν τον τομέα. Προσέχετε τις συμφωνίες που θα κλείσετε και τις ανταλλαγές που θα κάνετε. Αποφύγετε την εκδοχή της εξαπάτησης ή της απώλειας. Αποφύγετε συνεργασίες με ανθρώπους που δεν έχουν καλή φήμη και μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις.


Στα οικονομικά, οι αντιξοότητες θα συνεχιστούν αλλά, μετά τον Μάιο θα μπορέσετε να βάλετε μια καλύτερη τάξη και ταυτόχρονα,  να περιφρουρήσετε την ασφάλειά σας. Μην κάνετε περιττά έξοδα, δημιουργήστε νέες βάσεις για την οικονομική σας αναδιοργάνωση και υπολογίστε σαν περισσότερο τυχερή χρονιά για εσάς στα οικονομικά, το 2018.


Το 2017 τονίζεται το στοιχείο της φωτιάς που σας συμβολίζει και μαζί με αυτό η τόλμη, η έμπνευση και η δημιουργικότητα!Τοξότη, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2017 από τον Κώστα Λεφάκη! 
Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994 

Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.