Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος 2017 από τον Κώστα Λεφάκη

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Ταύρο

Το 2017 θα ενισχύσει την τύχη στον τομέα της εργασίας, αλλά και της υγείας. Δεν θα είναι ήρεμη περίοδος, αλλά θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και την οικονομική σας κατάσταση.


Οι φετινές εκλείψεις επηρεάζουν βασικούς τομείς της ζωής σας, όπως τον οικογενειακό και τον επαγγελματικό χώρο. Ρυθμίστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις για να μην εκτεθείτε ή πιεστείτε αργότερα. Προσέχετε τους διακανονισμούς που θα κάνετε, τις συμφωνίες που θα κλείσετε και τα συμβόλαια που θα υπογράψετε. Αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα και κυρίως αν αυτά σχετίζονται με οικονομικές επενδύσεις. Η φιλοδοξία για κάτι γρήγορο και εντυπωσιακό, είναι κακός σύμβουλος.


Στους επαγγελματικούς ή στους κοινωνικούς στόχους σας, υπάρχει ακόμη δυσκολία ή εμπόδια από την γενικότερη κατάσταση. Φανείτε υπομονετικοί στους σκοπούς που έχετε βάλει και εργατικοί εκεί που το απαιτούν οι περιστάσεις. Μην επηρεάζεστε από φήμες και απόψεις, κυρίως αν αυτές υπόσχονται θαύματα. Μέχρι το τέος του καλοκαιριού κάνετε αυτό που ξέρετε και παράλληλα ελέγχετε την κατάσταση. Η χρονιά αυτή θα παίξει σημαντικό ρόλο για το επαγγελματικό σας μέλλον. Φροντίστε λοιπόν να αποφύγετε λάθη που θα σας αναγκάσουν να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή.


Στα αισθηματικά η περίοδος είναι μεταβατική και αρκετά προειδοποιητική. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά θα υπάρξουν και εμπόδια ή παραπλανήσεις. Αφήστε το χρόνο να αποδείξει πόσο σωστή είναι μια σχέση, πριν δεθείτε συναισθηματικά μαζί της. Γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι με τον σύντροφό σας χωρίς να τον ταλαιπωρείτε με τα άγχη σας. Όσοι διατηρείτε ένα ερωτικό μυστικό, αποφύγετε να το κοινοποιήσετε. Μετά τις αρχές Οκτωβρίου, ο Δίας περνώντας στον Σκορπιό, ξεκαθαρίζει τον ορίζοντα και θα δώσει χαρά και ικανοποίηση στον έρωτα αλλά και στις κοινωνικές σας σχέσεις.


Βελτιωμένη φαίνεται και η κατάσταση της υγείας σας, αλλά και της διάθεσή σας. Σωματική άσκηση και σωστή διατροφή κρίνονται απαραίτητες.


Κριέ, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2017 από τον Κώστα Λεφάκη! 
Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994 

Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.