Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός 2017 από τον Κώστα Λεφάκη

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για Σκορπιό

Το 2017 σας βρίσκει με ελπίδες αλλά και άλλες τόσες ανησυχίες για το μέλλον. Έχετε κουραστεί από τους αιφνιδιασμούς και την αναμονή. Κι όμως μετά τον Μάρτιο θα πιαστείτε από κάτι ή από κάποιον για να ξεκινήσετε πάλι να αγωνίζεστε. Η χρονιά στο σύνολό της είναι περισσότερο μεταβατική, για άλλους προπαρασκευαστική αλλά για ελάχιστους θα αποδειχτεί καθοριστική.


Το 2017 άλλους σας βρίσκει αλλαγμένους και άλλους περισσότερο προσαρμοσμένους στο γενικότερο κλίμα που θα εξακολουθήσει να έχει ασάφεια και αστάθεια. Θα μπορέσετε εφέτος να ξορκίσετε τους φόβους και να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο όποια δυσκολία και αν σας παρουσιαστεί. Σίγουρα θα επιβιώσετε και θα πάτε μπροστά. Οι δυσκολίες του παρελθόντος και τα λάθη που κάνατε, αποτελούν μια μεγάλη διδαχή. Μην πεισμώνετε με τη ζωή και τους ανθρώπους επειδή δεν είναι στα μέτρα σας.


Επαγγελματικά μην παραμελείτε την οργάνωση και την αυτοθυσία. Να προσέξετε πολύ αυτόν τον τομέα τόσο τον Φεβρουάριο, όσο και τον Αύγουστο με τις εκλείψεις τους οι οποίες τον επηρεάζουν. Διευκολύνσεις θα έχετε την Άνοιξη και μεγαλύτερο παράγοντα τύχης το Φθινόπωρο. Αποφύγετε αντιθέσεις με συνεργάτες και μην αφήνετε το συναισθηματισμό σας να σας επηρεάζει στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε γι αυτόν τον τομέα.


Ο Κρόνος στον Τοξότη για μια ακόμη χρονιά επηρεάζει τα οικονομικά σας και διατηρεί τους περιορισμούς και τις περιστασιακές δυσκολίες. Ευκαιρίες βελτίωσης  θα υπάρξουν αλλά η διαχείριση πρέπει να είναι σταθερά προσεκτική και προνοητική.


Στα αισθηματικά θα έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες όσοι είστε μόνοι από την προηγούμενη χρονιά. Αντίθετα, όσοι βρίσκεστε σε μια δύσκολη καμπή μιας σχέσης που έχει ξεφτίσει μέσα στο χρόνο, πάρτε μια γενναία απόφαση και μην συντηρείτε τη σχέση σας σε κατάσταση «ταρίχευσης»!


Μεριμνήστε καλύτερα για την υγεία σας και μην παραμελήσετε τυχός προβλήματα. Γίνετε περισσότερο αισιόδοξοι και λιγότερο απρόσεκτοι σε δραστηριότητες που μπορεί να σας εκθέσουν σε κινδύνους. Το 2017 σας βοηθά να βάλετε καινούριους στόχους που θα σας επιβεβαιώνουν σαν άτομα.Σκορπιέ, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2017 από τον Κώστα Λεφάκη! 
Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994 

Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.