Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος 2017 από τον Κώστα Λεφάκη

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Παρθένο

Η εποχή συνεχίζει να είναι δύσκολη. Το 2017 σταδιακά θα σας δώσει τον εφοδιασμό που χρειάζεστε τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά για να μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τη ζωή σας και να αντιμετωπίσετε πιο εύστοχα τις δυσκολίες που θα συνεχίσει να φέρνει ο Κρόνος από τη θέση του  στον Τοξότη.


Η βασική δυσκολία είναι τα οικογενειακά και για αρκετούς οι συνθήκες διαβίωσης ή οι εξελίξεις της προσωπικής σας ζωής σε σχέση με τις συνθήκες του περιβάλλοντος και το γενικότερο κλίμα της εποχής. Καταπολεμείστε την ανασφάλειά σας και την ανάγκη σας να στηρίζεστε σε κάποιον ή σε κάτι. Είναι πιθανόν προβλήματα σχετικά με την οικογένεια ή ένα σπίτι να σας ταλαιπωρήσουν μέχρι το τέλος της άνοιξης. Γρήγορα όμως θα δοθούν λύσεις και η ανησυχία σας θα υποχωρήσει.


Οικονομικά θα τύχετε βοήθειας αλλά και άλλων εξυπηρετήσεων χάρη στη διέλευση του Δία από τον Ζυγό που ενισχύει αυτόν τον τομέα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις χρεωστικές σας εκκρεμότητες ειδικά από τον Μάρτιο και μετά.


Στον επαγγελματικό τομέα οι δυσκολίες δεν θα λείψουν αλλά τα πράγματα σταδιακά θα βελτιωθούν. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε τον δυναμισμό σας και να σχεδιάσετε τους στόχους προς μία γενικότερη αλλά σύμφωνα με το κλίμα και τις γενικότερες συνέπιες που έχουν διαμορφωθεί. Αν θέλετε να αλλάξετε αντικείμενο απασχόλησης μην ριψοκινδυνεύσετε προς τον Αύγουστο. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας τους πρώτους πέντε μήνες γιατί θα αναγκασθείτε να κουραστείτε περισσότερο ίσως απασχολούμενοι σε διπλή εργασία.


Στα αισθηματικά δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές χωρίς να σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς δεν θα αποκατασταθείτε μέχρι σ’ ένα σημείο,  μετά τις απογοητεύσεις των δύο τελευταίων χρόνων. Οι αδέσμευτοι προσέξτε πολύ στις νέες επιλογές σας γιατί ο κίνδυνο ενός λάθους είναι υπαρκτός.


Το 2017 σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε θέματα υγείας, να αυξήσετε την κοινωνική σας ζωή και να ψυχαγωγηθείτε περισσότερο. Μην χάσετε αυτές τις ευκαιρίες.

 Παρθένε, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2017 από τον Κώστα Λεφάκη! 
Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994 

Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.