Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων 2017 από τον Κώστα Λεφάκη

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Λέοντα

Μέσα σε μια δύσκολη εποχή σας δίνετε η ευκαιρία να βάλετε καινούριες βάσεις για το μέλλον. Νοιώθετε έντονη την ανάγκη να πιαστείτε από κάτι το οποίο να είναι σίγουρο. Οι μεταβολές που έγιναν στην οικογένεια ή στην προσωπική σας ζωή τον προηγούμενο χρόνο, σας έδωσαν την ευκαιρία να αναθεωρήσετε απόψεις για ανθρώπους και για καθεστώτα και να επανεκτιμήσετε τον εαυτό σας.

Το 2017 σας βοηθά να επεκτείνετε τα όρια της επικράτειάς σας έστω και με κουραστικό τρόπο. Ο σχηματισμός μεγάλων τριγώνων στα ζώδια της φωτιάς, στα οποία ανήκετε, θα σας κάνει περισσότερο τολμηρούς και αποφασιστικούς.


Το οικονομικό θα συνεχίσει να σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά καθώς η ρευστότητα του χρήματος θα είναι περιορισμένη. Από τον Μάιο και μετά θα μπορέσετε να κινηθείτε καλύτερα σ’ αυτόν τον τομέα. Τον Φεβρουάριο και  τον Αύγουστο να προσέξετε καλύτερα τις κινήσεις σας και τη διαχείριση των συμφερόντων σας. Πρόκειται για την περίοδο των Εκλείψεων που θα επηρεάσουν τη ροή των συμφερόντων σας και θα τονίσουν τον παράγοντα της ατυχίας.


Επαγγελματικά μπορεί να μην συμβούν θαύματα αλλά οι περισσότεροι θα διατηρηθείτε στη θέση σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες επιβιώνετε των καταστάσεων και οι νεότεροι που αναζητάτε μια απασχόληση θα μπορέσετε να την βρείτε. Το Φθινόπωρο 2017,  βοηθά την προώθηση των φιλοδοξιών σας, σας δίνει την  εκδοχή μια προαγωγής ή την  ενίσχυση των συμφερόντων σας. Πάντως πρέπει να δείτε ξεκάθαρα ότι το σκηνικό έχει αλλάξει και να βάλετε γερά θεμέλια για το μέλλον έστω και με τα μέσα που διαθέτετε.


Αισθηματικά τα γεγονότα δεν θα λείψουν και η μεταβατική εποχή συνεχίζεται. Θα υπάρξουν ευχάριστες περίοδοι αλλά και στιγμές που θα ταλαιπωρηθείτε ή θα προδοθείτε. Η χρονιά αυτή θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς θέλετε και να το αποδείξετε με την από εδώ και πέρα συμπεριφορά σας. Αποφύγετε ανθρώπους και συναναστροφές που δεν εγκρίνετε και καταπολεμείστε τις κακές συνήθειες του παρελθόντος.


Η υγεία σας είναι καλή, αν εξαιρέσουμε τα ψυχοσωματικά που σας άφησαν τα τελευταία χρόνια. Προσέξτε κυκλοφορικό σύστημα και μηχανικά ατυχήματα.Λέοντα, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2017 από τον Κώστα Λεφάκη! 
Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994 

Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.