Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός 2017 από τον Κώστα Λεφάκη

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για Κριό

Το 2017 σας υποχρεώνει να είστε συνεπείς στις αποφάσεις που θα πάρετε. Ορίζει καινούριους στόχους στη ζωή σας και απαιτεί ωριμότητα για να πραγματοποιήσετε τις προσδοκίες σας. Η χρονιά αυτή θα είναι σταθμός αν επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες και αποδείξετε το θάρρος και την πρωτοβουλία σας. Θα πρέπει να πειθαρχείτε τις παρορμήσεις σας και να προσαρμόζεστε στις επικρατούσες καταστάσεις.


Στα αισθηματικά σας προβλέπεται βελτίωση και ανανέωση. Μια καινούρια γνωριμία, μια συμφιλίωση ή ένας απόγονος θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Δείξτε περισσότερη προθυμία για κατανόηση και συνεργασία και θα δείτε ότι οι σχέσεις σας με τους άλλους θα προχωρήσουν ικανοποιητικά.


Στον επαγγελματικό τομέα ο αγώνα σας θα συνεχιστεί. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, αλλά οι επιδόσεις σας, προβλέπονται καλύτερες και οι ευκαιρίες διάκρισης ή επιτυχίας πληθαίνουν. Ζητείστε την υποστήριξη ανθρώπων που μπορούν, μην κάνετε λάθη και απερισκεψίες και μην αφήνετε τυπικές ή νομικές εκκρεμότητες να σας ταλαιπωρούν. Σε περίπτωση επαγγελματικών συνεργασιών, σκεφτείτε προσεκτικά ρους όρους.


Οικονομικά
υπάρχουν ακόμα εξαρτήσεις, εμπόδια και αντιξοότητες. Βρείτε οριστικές λύσεις σε περιουσιακά προβλήματα, μη στηρίζεστε σε υποσχέσεις ή τη βοήθεια τρίτων. Διαχειριστείτε προσεκτικά τα χρήματά σας περιορίζοντας έξοδα που δεν είναι απαραίτητα.


Η υγεία σας θα είναι καλύτερη φέτος. Προϋπόθεση η καταπολέμηση του άγχους και η διαχείριση της νευρικότητας. Όσοι έχετε ενοχλήσεις, μην τις αφήσετε να μεγαλώσουν. Επιμεληθείτε τον ύπνο και αποφύγετε τις διαμάχες.Κριέ, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2017 από τον Κώστα Λεφάκη! 
Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994 

Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.