Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος 2017 από τον Κώστα Λεφάκη

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Καρκίνο

Το 2017 προβλέπεται μια σημαντική χρονιά γιατί επηρεάζει βαθιά τη ζωή σας και φέρνει αλλαγές στις σχέσεις σας και ευκαιρίες βελτίωσης στις συνθήκες διαβίωσης. Προβλέπεται ότι θα αλλάξετε σταδιακά τον τρόπο ζωής σας και θα γίνετε περισσότερο δοτικοί στο χώρο της οικογένειας. Σε άλλες περιπτώσεις η ίδια η οικογένεια θα σας βοηθήσει περισσότερο σε ενδεχόμενες προσωπικές σας δυσκολίες.


Ο Κρόνος στον Τοξότη θα συνεχίσει να σας απασχολεί για θέματα της εργασίας και για το μέλλον των επαγγελματικών σας συνεργασιών αλλά και γενικότερων εξελίξεων. Θα μπορέσετε όμως το 2017 να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα και να έχετε από τον Μάιο και μετά καλύτερες προοπτικές. Οργανώστε τους στόχους σας και συμπεριφερθείτε έτσι ώστε να πείσετε τους άλλους και τον εαυτό σας ότι είστε υπεύθυνοι, δεκτικοί και εργατικοί.


Στα αισθηματικά σας φροντίστε οι κρίσεις σας να είναι εύστοχες. Εκφραστείτε με ειλικρίνεια και μην αποφεύγετε να δυσαρεστήσετε αυτούς που αγαπάτε αν έχουν άδικο απέναντί σας. Μην επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας και τις απόψεις εκείνων που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε μαζί τους. Μην ξεχνάτε τα προβλήματα που έφεραν οι συναισθηματικοί σας παρορμητισμοί στο παρελθόν. Μην κάνετε υποχωρήσεις όταν δεν πρέπει και μην αποφεύγετε να αντικρίσετε την πραγματικότητα. Φανείτε περισσότερο κοινωνικοί φέτος. Αναλάβετε ευθύνες που δείχνουν τις ικανότητές σας. Επιβάλετε σταθερό πρόγραμμα στον εαυτό σας.


Μην μετατρέψετε τον προβληματισμό σας σε δραστηριότητα, ανακαλύψετε νέα ενδιαφέροντα και πάψτε να είστε απαισιόδοξοι.


Στα οικονομικά φανείτε συντηρητικοί και προνοητικοί στη διαχείριση τους. Έκτακτα έξοδα δεν θα λείψουν. Τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι εκλείψεις θα επηρεάσουν αυτό τον τομέα δυσάρεστα ή και δραματικά.


Το 2017 πολλά θα κριθούν από την αντοχή σας και η αντοχή θα σας δώσει και την τελική επιτυχία.Καρκίνε, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2017 από τον Κώστα Λεφάκη! 
Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994 

Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.