Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς 2017 από τον Κώστα Λεφάκη

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Ιχθύ

Οι δυσκολίες των προηγούμενων ετών θα μειωθούν αισθητά στη διάρκεια του 2017. Τομέας συνεχιζόμενων υποχρεώσεων παραμένει ο επαγγελματικός. Αισθητή προβλέπεται η βελτίωση της ψυχολογικής σας κατάστασης για την οποία θα συμβάλουν πολύ, λύσεις οικονομικών προβλημάτων και καλύτερη συμπεριφορά από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Το στοιχείο που πρέπει όμως να αναπτύξετε την περίοδο αυτή είναι η πρακτικότητα, η οποία συνήθως σας λείπει. Ο άξονας εργασία οικογένεια θα συνεχίσει να σας απασχολεί. Όσοι μάθετε καλά το μάθημά σας σε αυτούς τους τομείς και το αποδείξετε, στο κλείσιμο της χρονιάς θα βγείτε αριστούχοι. Οι πεισματάρηδες όμως του ζωδίου σας και όσοι συχνά δραπετεύετε από την πραγματικότητα θα έχετε αποτελέσματα λιγότερα από τους κόπους σας και θα παρατείνετε γι ακόμα μια χρονιά το διάστημα της προσπάθειας.


Στον οικονομικό τομέα παραμείνετε προσεκτικοί και προνοητικοί. Ο Δίας από τον Ζυγό θα βοηθήσει αρκετά αλλά ι Ουρανός παραμένει στον Κριό και στις δύσκολες γωνιώσεις του με τον Πλούτωνα. Προβλέπεται να βοηθηθείτε κατά διαστήματα, όμως μην βάλετε τον εαυτό σας σε κινδύνους, αμφίβολων οικονομικών χειρισμών. Κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες αποφύγετε επεκτάσεις που κοστίζουν και κάθε λογής δανεισμό. Φροντίστε να μειώσετε χρεωστικές εκκρεμότητες και φιλοσοφήστε στερήσεις που ακόμα υπάρχουν, πραγμάτων ή αντικειμένων που ακόμα επιθυμείτε.


Στα επαγγελματικά ο αγώνας σας θα συνεχιστεί, οι επιδόσεις σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα και οι επιτυχίες που θα έχετε θα καθορίσουν πολλά πράγματα στο εγγύς μέλλον. Για πολλούς έρχονται σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας. Αλλαγές που θα σας δώσουν ευθύνες αλλά και μεγαλύτερες ικανοποιήσεις. Η χρονιά αυτή θα δικαιώσει όσους είστε έντιμοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους και πρόθυμοι να στερηθείτε την ησυχία σας, προκειμένου να πετύχετε κάτι σημαντικό σε μία εποχή παγκόσμια δύσκολη.


Στα αισθηματικά η περίοδος συνεχίζει να είναι μεταβατική. Οι σωστές αποφάσεις προβλέπονται ανέφικτες τους πρώτους μήνες του 2017. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας συνεχίζει να μπερδεύει το συναίσθημα και σε σχέση με τον Κρόνο από τον Τοξότη, η λογική σας δεν θα είναι πάντα εύστοχη. Από τον Μάιο μέχρι τον Ιούλιο και από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο, οι ευκαιρίες και ο παράγοντας της τύχης προβλέπεται μεγαλύτεροι. Συνειδητοποιήστε όμως αν αυτό που προσφέρετε είναι αποδεκτό από εκείνον που σας ενδιαφέρει και αν αυτό που εισπράττετε από την άλλη πλευρά σας κάνει περισσότερο ευτυχείς και ικανοποιημένους. Αν δεν συμβαίνει αυτό, αφήστε τα πράγματα να ακολουθήσουν τη ροή των γεγονότων και το χρόνο να αποφασίσει για το μέλλον των αισθηματικών σας.


Η υγεία θέλει καλύτερη φροντίδα, κυρίως σωστή διατροφή και ήρεμο ύπνο. Ευαισθησίες προβλέπονται στο κυκλοφορικό και στο νευρικό σας σύστημα. Αποφύγετε να ξεπεράσετε τα όριά σας!

 Ιχθύ, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2017 από τον Κώστα Λεφάκη! 
Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994 

Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.