Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμος 2017 από τον Κώστα Λεφάκη

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Δίδυμο

Το 2017 έρχεται για να δώσει λύσεις στα προβλήματα σχέσεων και συνεργασιών τα οποία σας ταλαιπώρησαν πολύ τα δύο προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα θα τονίσει τη δημιουργική σας έκφραση και θα σας βοηθήσει να διακριθείτε για τις ικανότητές σας. Οι αντιξοότητες θα υποχωρήσουν σταδιακά και νέες προοπτικές σχέσεων αλλά και συνεργασιών θα σας βγάλουν από την απομόνωση στην οποία άδικα είχατε περιοριστεί.

Ο Κρόνος μπορεί να παραμένει στον Τοξότη αλλά η παρουσία του στον Ζυγό, διαλύει την ασάφεια και μετριάζει τους περιορισμούς. Δεν έχετε παρά, να ξεπεράσετε τον Ποσειδώνα που εδρεύει στους Ιχθείς και είναι εκείνος που σας κάνει να σκηνοθετείτε τη ζωή σας και να καταλήγετε σε απογοητεύσεις.


Υπερασπιστείτε τις ιδέες σας με ρεαλιστικό τρόπο. Επανεκτιμείστε τις σχέσεις σας. Αποφασίστε στα αισθηματικά σας αν μπορείτε να παλέψετε γι αυτό που θέλετε, αν μπορείτε επίσης να ανεχτείτε κι αν όχι φύγετε. Μην εθελοτυφλείτε και μην καλλιεργείτε ψευδαισθήσεις για χάρη μιας εικόνας που σας μαγεύει.

Τα οικογενειακά προβλήματα δεν θα λείψουν, αλλά θα λυθούν ευκολότερα απ’ ότι στο παρελθόν.  Τα έξοδα διαβίωσης θα σας πιέσουν. Όσοι σκέφτεστε τον γάμο διαλέξτε τον Ιούνιο ή τον Οκτώβριο.

Στον επαγγελματικό τομέα η κατάσταση θα είναι και κουραστική και ανταγωνιστική. Υιοθετείστε καινούρια πολιτική για να φτάσετε γρηγορότερα στους στόχους σας. Προσέχετε τις συνεργασίες σας στις συμφωνίες και στα τυπικά θέματα. Μην δημιουργείτε εχθρότητες και αντιδράσεις και οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας.

Οικονομικά συνεχίστε να είστε προνοητικοί και άλλο τόσο υπομονετικοί. Αποφύγετε άλματα που συνεπάγονται καινούρια έξοδα. Μην αλλάζετε τον ρυθμό ή τον τρόπο της ζωής σας και μην επωμίζεστε υποχρεώσεις που δεν σας αφορούν.Δίδυμε, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2017 από τον Κώστα Λεφάκη! 
Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994 

Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.