Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως 2017 από τον Κώστα Λεφάκη

Οι ετήσιες προβλέψεις 2017 για τον Αιγόκερω

Το 2017 σας βοηθά να βάλετε καινούριες βάσεις σε δύο νευραλγικούς τομείς της ζωής σας: την καριέρα και, κατά δεύτερο λόγο, τις συνθήκες διαβίωσης, οι οποίες θα αλλάξουν αναγκαστικά μέσα από τη ροή των γεγονότων και τις αναθεωρήσεις των σχέσεών σας με τους άλλους ανθρώπους. Ο Κρόνος που παραμένει στον Τοξότη, διατηρεί μερικά ακόμα προβλήματα και δεν σας βοηθά να κλείσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Σε σχέση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς καλλιεργεί κάποιες ασάφειες μέσα σας και θολώνει τους στόχους σας. Μετά τις εκλείψεις του Φεβρουαρίου σας δίνεται η ευκαιρία, να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε από τον εαυτό σας και τους άλλους. Μην νιώθετε απομονωμένοι όταν τα γεγονότα δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο και μην απογοητεύεστε όταν τα σενάρια που είχατε στο μυαλό σας δεν υλοποιούνται. Είναι η περίοδος που θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο ουσιαστικοί και θα σας μάθει να αποδίδετε τα του καίσαρος στον καίσαρα! Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μη δίνετε σημασία σε προβλήματα που φαντάζουν μεγάλα αλλά η λύση τους είναι απλή.


Στον επαγγελματικό τομέα, ο Δίας στον Ζυγό σας βοηθά να ανανεω        θείτε και να ενισχυθείτε. Αντιξοότητες δεν θα λείψουν και θα υπάρξουν και καινούριες ευθύνες. Η διεκπεραίωσή τους όμως θα αποδείξει τις ικανότητές σας και θα γίνετε περισσότερο αναγνωρίσιμοι από τους άλλους. Ο προγραμματισμός του χρόνου σας είναι απαραίτητος, όπως και η αποστασιοποίηση από συνεργασίες που δεν αποδίδουν πια. Προσέχετε τις περιόδους των εκλείψεων (Φεβρουάριο και Αύγουστο), μην είστε επιφυλακτικοί όταν μπορείτε να αποδώσετε και μην ενδίδετε σε συνεργασίες που δεν σας εμπνέουν.


Στον οικονομικό τομέα υπάρχει βελτίωση, παρόλο που η γενικότερη κατάσταση θα συνεχίσει να σας προβληματίζει τους πρώτους μήνες.  Αξιοποιήστε το διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο και από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο, τόσο για τη βελτίωση του εισοδήματος, όσο και για τη ρύθμιση των χρεωστικών σας εκκρεμοτήτων.


Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα θα βελτιωθούν, όχι όμως όσο χρειάζεστε. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας συνεχίζει να επηρεάζει αυτόν τον τομέα, μέσα από απώλειες, στερήσεις και κάποιους περιορισμούς. Ο Δίας όμως στον Ζυγό και οι καλές όψεις του Κρόνου με τον Ουρανό συμβάλουν στην αποκατάσταση σχέσεων που είχαν βραχυκυκλώσει, στη σύναψη νέων γνωριμιών με προοπτικές και, κυρίως, στη δική σας αποδοχή για ανθρώπους ή χαρακτήρες που ήσασταν επιφυλακτικοί τα προηγούμενα χρόνια.


Το 2017 μπορεί να έχει ακόμα κάποια προβλήματα, αλλά θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε το δυναμισμό και την έντασή σας σε καινούριους προορισμούς και απασχολήσεις, με αποτέλεσμα να νιώσετε πιο δημιουργικοί. Είναι η περίοδος που θα δείτε μια καινούρια όψη του εαυτού σας που ζητά επίμονα να εκφραστεί, εδώ και πολλά χρόνια.Αιγόκερε, έχεις προσωπική πρόβλεψη για το 2017 από τον Κώστα Λεφάκη! 
Στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ)& την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14994 

Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.