Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς

Στο στοιχείο του Νερού ανήκουν ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς, η τριάδα των ζωδίων που αντιπροσωπεύουν την θηλυκή ενέργεια!  Το στοιχείο του ύδατος συμβολίζει την ψυχή, το συναίσθημα καθώς και το ασυνείδητο! Τίποτα στη ζωή δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αν πραγματικά δεν το θέλεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου και αν μέσα σου δεν έχεις ως έναν από τους κινητήριους μοχλούς σου το βαθύ και ουσιαστικό συναίσθημα!

 

Τα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο του Νερού χαρακτηρίζονται από ευαισθησίες, έχουν πλούσια φαντασία, ισχυρή διαίσθηση και διεισδυτική σκέψη! Είναι άνθρωποι συμπονετικοί και προστατευτικοί και χαρίζουν απλόχερα την βοήθειά και την υποστήριξή τους ... Όπως το νερό δεν μένει ποτέ στάσιμο, έτσι και οι άνθρωποι που ανήκουν στο στοιχείο του, δεν είναι εύκολο να παραμείνουν σταθεροί στα συναισθήματά τους. Οι εναλλαγές στον τρόπο που εκφράζονται είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικές... Συχνά κατακλύζονται από ανασφάλειες και εκδηλώνουν επιθετικότητα  η οποία πηγάζει από φόβο! Αμύνονται και κλείνονται στον εαυτό τους, για να  μην πληγωθούν ... Δεν ξεχνούν αλλά και δεν συγχωρούν εύκολα!

 

Ο Καρκίνος, είναι το ζώδιο του νερού που είναι πολύ συνδεδεμένο με τις ρίζες, το παρελθόν, την οικογένεια και τις παραδόσεις...  Διαθέτει μεγάλο δυναμισμό, ο οποίος πηγάζει από μέσα του και τον εξωτερικεύει όταν έχει την ανάγκη να προστατεύσει αυτό που αγαπάει.  Ο «εσωστρεφής» Σκορπιός είναι το δεύτερο ζώδιο που έχει ως στοιχείο του το Νερό  και η βαθύτερη ανάγκη του είναι να μεταλλάσει, να μεταμορφώνει τους ανθρώπους και τις καταστάσεις.  Ο Σκορπιός μάχεται πάντα για τη νίκη, όμως πολλές φορές το πείσμα και η εμμονή του τον κάνουν αυτοκαταστροφικό! Ο «οραματιστής» Ιχθύς, είναι το τρίτο ζώδιο του Νερού, ο οποίος και διακρίνεται με την πλούσια φαντασία του αλλά και τα σπουδαία ταλέντα του! Είναι μόνιμα ο αναζητητής της αλήθειας!

Ζώδια του Νερού και ταιριάσματα
Μάθε πώς ταιριάζουν τα ζώδια του Νερού μεταξύ τους
Τα ζώδια με στοιχείο τους το Νερό
Καρκίνος
22/6-22/7
Σκορπιός
23/10-22/11
Ιχθύς
20/2-20/3

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Ζώδιο του Νερού

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν προβλέψεις στο email σου για τα Ζώδια του Νερού
Προσωπική πρόβλεψη για τα Ζώδια του Νερού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι ζώδιο του Νερού; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.