Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια Αέρα: Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος

Ο Δίδυμος, ο Ζυγός και ο Υδροχόος συγκροτούν την τριάδα των ζωδίων του Αέρα, τα οποία και αντιπροσωπεύουν την αρσενική ενέργεια.  Το στοιχείο του αέρα συμβολίζει τις θεωρίες, τις σκέψεις και τις ιδέες πριν πάρουν την τελική μορφή πραγματοποίησης! 

 

Τα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο του Αέρα, έχουν έναν ιδιαίτερο ξεχωριστό τρόπο να εκφράζονται μέσα από τον λόγο τους – είτε τον προφορικό, είτε και τον γραπτό-! Είναι άτομα επικοινωνιακά, πρωτοποριακά, αρκετά φιλελεύθερα και απεχθάνονται την στασιμότητα. Διακρίνονται από την κοινωνικότητά τους και έχουν έναν αντικειμενικό τρόπο σκέψης! Πάντα δείχνουν εκτίμηση και σεβασμό στις απόψεις των άλλων ανθρώπων και έχουν μία εξαίρετη ικανότητα να μεταδίδουν τις ιδέες και τις γνώσεις τους και να γίνονται πολύ πειστικοί στα λεγόμενά τους! Ξεχωρίζουν με τις πρωτότυπες ιδέες τους, οι οποίες όμως δεν είναι πάντα εφικτό να είναι εφαρμόσιμες! Η επέκταση της γνώσης και η δίψα για εμπειρίες και εξέλιξη του νου, είναι μερικά από τα βασικά κίνητρα της ζωής τους.  Αρκετά συχνά αλλάζουν ιδέες και αποφάσεις για τη ζωή τους, εκπλήσσοντας τους πάντες γύρω τους ... 

 

Το πρώτο ζώδιο του Αέρα, ο Δίδυμος, διακρίνεται από την ευστροφία του, το επικοινωνιακό του ταλέντο και την κοινωνικότητά του ... Το ζώδιο των Διδύμων, συμβολίζει την «ιδέα»!  Το δεύτερο ζώδιο του Αέρα , ο Ζυγός, έχει το ταλέντο της διπλωματίας και εκφραστικότητας, χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για να μπορέσει η ιδέα, να αρχίζει να παίρνει μορφή! Το τρίτο αέρινο ζώδιο ο Υδροχόος, έχει έναν δικό του, απρόβλεπτο και εκκεντρικό τρόπο έκφρασης και δεν διστάζει να εφαρμόσει τις ιδέες και τις θεωρίες του, λειτουργώντας πάντα με τρόπο συλλογικό!

 

Ζώδια του Αέρα και ταιριάσματα
Μάθε πώς ταιριάζουν τα ζώδια του αέρα μεταξύ τους
Τα ζώδια με στοιχείο τους τον Αέρα
Δίδυμος
21/5-21/6
Ζυγός
23/9-22/10
Υδροχόος
20/1-19/2

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Ζώδιο του Αέρα

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν προβλέψεις στο email σου για τα Ζώδια του Αέρα
Προσωπική πρόβλεψη για τα Ζώδια του Αέρα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι ζώδιο του Αέρα; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.