Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια Αέρα: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

Η τριάδα των ζωδίων που συντελούν το στοιχείο της Γης είναι ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως! Το γήινο στοιχείο αντιπροσωπεύει την πραγμάτωση, την υλική δημιουργία και την πρακτικότητα.  Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, διακρίνονται από ορθολογισμό, λογική, προγραμματισμό και μπορούν με υπευθυνότητα να οργανώσουν την δράση (το στοιχείο της φωτιάς), την σκέψη (το στοιχείο του αέρα) και το συναίσθημα (το στοιχείο του νερού) προκειμένου να φέρουν αποτελέσματα.

 

Τίποτα στη ζωή δεν είναι εφικτό αν πρώτα δεν σπείρεις έναν καρπό στη γη όπου στη συνέχεια με υπομονή , φροντίδα και καρτερικότητα θα περίμενες μέχρι να τον θερίσεις! Αυτό ακριβώς πρεσβεύουν και τα ζώδια που ανήκουν στο γήινο στοιχείο!

 

Τα ζώδια της γης, λειτουργούν πάντα με γνώμονα της λογική, είναι προσεχτικά, σκεπτόμενα και έχουν έναν συντηρητικό τρόπο δράσης . Πολλές φορές γίνονται επιφυλακτικά ή κτητικά,  όμως πατούν γερά τα πόδια τους στη γη, στηρίζονται στις δυνάμεις τους  και εμπνέουν την εμπιστοσύνη. Είναι αυστηροί κριτές τόσο με τον εαυτό τους όσο με τους άλλους....

 

Ο σταθερός Ταύρος, είναι λάτρης των απολαύσεων αλλά και των κατακτήσεων.  Θέλει να έχει άνεση τη ζωή του. Διαθέτει αστείρευτη δύναμη και υπομονή ... Κατακτά αργά και σταθερά φήμη, καριέρα, καταξίωση! Το πείσμα του όμως τον κάνει άκαμπτο! Ο πρακτικός Παρθένος, το δεύτερο ζώδιο της Γης διαθέτει δυνατή κρίση και είναι ο άνθρωπος της προσφοράς και της υπηρεσίας.  Το κοφτερό μυαλό και οι γνώσεις του, τον βοηθούν να εφαρμόζει με επιτυχία κάθε προσωπικό του σχέδιο.  Η κτητικότητά του τον κάνει ψυχρό με τους ανθρώπους γύρω του ...Ο οργανωτικός Αιγόκερως, είναι το τρίτο ζώδιο της Γης, που δίνει στη ζωή του έναν μεγάλο αγώνα για διάκριση και καταξίωση. Υπερασπίζεται την καριέρα, την οικογένεια και το περιβάλλον του και έχει τον τρόπο να διεκπεραιώνει με επιτυχία τους στόχους του!

Ζώδια της Γης και ταιριάσματα
Μάθε πώς ταιριάζουν τα ζώδια της γης μεταξύ τους

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Ζώδιο της Γης

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν προβλέψεις στο email σου για τα Ζώδια της Γης
Προσωπική πρόβλεψη για τα Ζώδια της Γης βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι ζώδιο της Γης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.