Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

Ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης, είναι η τριάδα των ζωδίων, που αντιπροσωπεύουν το στοιχείο της Φωτιάς, καθώς και την αρσενική ενέργεια! Ο δυναμισμός, η ευθύτητα, η πίστη, η δράση και η δημιουργικότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των πύρινων ζωδίων τα οποία και ξεχωρίζουν με τον  το φλογερό ταμπεραμέντο τους, την τόλμη καθώς και τον ...εγωισμό τους! Τίποτα στην ζωή δεν μπορεί να επιτευχθεί αν δεν υπάρχει η δύναμη της θέλησης και η ανάγκη για δημιουργία η οποία και παρακινεί στην δραστηριοποίηση ....

 

Τα ζώδια της Φωτιάς, είναι γεννημένοι "ηγέτες", έχουν όραμα,υψηλά ιδανικά και έξυπνες ιδέες, γεγονός που τους βοηθά να μπορούν με ευκολία να διοικήσουν και να κατευθύνουν με θετικό τρόπο μία ομάδα ανθρώπων. Η ελευθερία δράσης, είναι απαραίτητη για να μπορούν τα πύρινα ζώδια να εξωτερικεύσουν με εποικοδομητικό τρόπο τα θετικά χαρακτηριστικά τους! Θέλουν να βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, για το λόγο αυτό η συμπεριφορά τους μπορεί εύκολα να παρεκτραπεί, να γίνει υπερβολική, εγωιστική ή κια αυθάδης!

 

 

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο της Φωτιάς, το οποίο και ξεχωρίζει με την αποφασιστικότητα, τον δυναμισμό και την ανάγκη για νέα ξεκινήματα. Ο Κριός συμβολίζει την "γέννηση" μίας νέας ιδέας... Ο Λέοντας, είναι το δεύτερο ζώδιο της Φωτιάς και εκφράζει την πύρινη ενέργεια με έναν τρόπο πιο δημιουργικό αλλά και καλλιτεχνικό. Ο ενθουσιασμός, η εκφραστικότητα και η ανάγκη για προβολή είναι στοιχεία αρκετά πιο τονισμένα για τον άνθρωπο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο. Ο Λέων, συμβολίζει την έμπνευση και την δραστηριοποίηση για να γίνει η ιδέα πραγματικότητα! Το τρίτο ζώδιο της Φωτιάς, ο Τοξότης, διακρίνεται από την ανάγκη του για γνώση, επέκταση του νου καθώς και για το φιλοσοφικό του πνεύμα. Ο Τοξότης συμβολίζει την αναζήτηση και την εξεύρεση εναλλακτικών για να παρεί η ιδέα "σάρκα και οστά"!

Ζώδια της Φωτιάς και ταιριάσματα
Μάθε πώς ταιριάζουν τα ζώδια της φωτιάς μεταξύ τους
Τα ζώδια με στοιχείο τους την Φωτιά
Κριός
21/3-20/4
Λέων
23/7-23/8
Τοξότης
23/11-21/12

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Ζώδιο της Φωτιάς

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν προβλέψεις στο email σου για τα Ζώδια της Φωτιάς
Προσωπική πρόβλεψη για τα Ζώδια της Φωτιάς βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι ζώδιο της Φωτιάς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.