Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σταθερά Ζώδια : Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος

Ο Σταθερός Σταυρός, αντιπροσωπεύει την διασφάλιση των κεκτημένων, τον αγώνα για την δημιουργία μόνιμων βάσεων που θα αποτελέσουν το στήριγμα σε κάθε εγχείρημα. Τα ζώδια του σταθερού είναι ο Ταύρος, το ζώδιο της ιδιοκτησίας, ο Λέοντας που διψά για ηγεσία, ο Σκορπιός ένα ζώδιο που δεν παύει ποτέ να αγωνίζεται και ο επαναστάτης Υδροχόος. Κοινό γνώρισμα των ζωδίων του σταθερού σταυρού είναι το γεγονός ότι δεν προσαρμόζονται εύκολα στις αλλαγές και χαρακτηρίζονται από πίστη, επιμονή, πείσμα, αντοχή αλλά και έντονο δυναμισμό.


Ο πρώτος εκπρόσωπος του σταθερού σταυρού, ο γήινος  Ταύρος αναζητά και επιδιώκει την οικονομική, συναισθηματική αλλά και ηθική του σταθεροποίηση. Διαθέτει μεγάλα αποθέματα υπομονής, αντοχής αλλά και δύναμης. Δεν αλλάζει εύκολα απόψεις και επιθυμίες  και δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να πραγματοποιήσει ότι βάλει στο μυαλό του.  Το πείσμα του είναι ένα από τα βασικά αρνητικά χαρακτηριστικά του, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περιορίσει!  Ένας Ταύρος, αργά αλλά σταθερά καταφέρνει να αποκτήσει καλή φήμη, περιουσία και μία καριέρα αξιοζήλευτη.


Το δεύτερο ζώδιο του σταθερού σταυρού είναι ο πύρινος Λέοντας,  όπου εκφράζει με εξωστρέφεια αλλά και δημιουργικότητα την σταθερότητα που πηγάζει από μέσα του.Του αρέσει να επιδεικνύει ότι κατέχει  και συχνά καυχιέται για όλα όσα έχει κατακτήσει.  Οι επιθυμίες του τον παρακινούν να μάχεται σταθερά και δημιουργικά, προκειμένου να κατακτήσει αυτά που ποθεί.  Το ζώδιο του Λέοντα αντιπροσωπεύει τον πατέρα αλλά και τον ηγέτη!


Ο Σκορπιός είναι ο υδάτινος εκπρόσωπος του σταθερού σταυρού,  όπου χαρακτηρίζεται από αστείρευτη δύναμη την οποία την εκφράζει εσωτερικά, δηλαδή πηγάζει από μέσα του!  Διαθέτει ευαισθησίες που δεν εκδηλώνει, εργάζεται σκληρά, μοναχικά αλλά και παρασκηνιακά προκειμένου να κάνει τα βήματα υλοποίησης των επιθυμιών του.  Η βασική του ανάγκη είναι να μεταμορφώνει ανθρώπους αλλά και καταστάσεις.


Ο Υδροχόος είναι ο αέρινος εκπρόσωπος του σταθερού σταυρού,  ο οποίος και αντιδρά και επαναστατεί σε κάθε τι που στέκεται εμπόδιο στην πραγματοποίηση των σχεδίων του. Διαθέτει έναν σταθερό τρόπο επικοινωνίας και συμπεριφοράς έστω και αν αρκετές φορές γίνεται ανατρεπτικός.

 

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού και ταιριάσματα
Μάθε πώς ταιριάζουν τα ζώδια του σταθερού σταυρού μεταξύ τους

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Σταθερό Ζώδιο

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν προβλέψεις στο email σου για τα Σταθερά Ζώδια
Προσωπική πρόβλεψη για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι ζώδιο του Σταθερού Σταυρού; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.