Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρορμητικά ζώδια : Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως

Ο Σταυρός των Παρορμητικών ζωδίων, αντιπροσωπεύει τον ρυθμό της δράσης, της κινητικότητας, του δυναμισμού αλλά και της έκφρασης. Η τετράδα των παρορμητικών ζωδίων αποτελείται από τον Κριό, ο οποίος και χαρακτηρίζει την έκφραση, τον Καρκίνο που εκπροσωπεί την λειτουργία, τον Ζυγό της αρμονίας και της ισορροπίας και τον Αιγόκερω το ζώδιο της τάξης και της οργάνωσης. Το βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα των παρορμητικών ζωδίων, είναι η πηγαία ανάγκη έκφρασης και δημιουργίας, καθώς και η ιλιγγιώδη ταχύτητα δράσης και εξέλιξης στους βασικούς τομείς της ζωής τους! 

 

Ο πρώτος εκπρόσωπος του παρορμητικού σταυρού είναι  το  Ζώδιο της Φωτιάς, ο Κριός, που διακρίνεται για την δυναμική και ατίθαση δράση του να πραγματοποιεί αλλαγές και νέα ανοίγματα στη ζωή του! Το ζώδιο του Κριού εκπροσωπεί το δυναμικό και δραστήριο ξεκίνημα, για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι αρκετά ενθουσιώδεις και τα εμπόδια δεν ανακόπτουν την πορεία τους! 

 

Ο δεύτερος εκπρόσωπος  του παρορμητικού σταυρού, είναι το Ζώδιο του Νερού , ο Καρκίνος. Η δράση του Καρκίνου εκφράζεται μέσα από το συναίσθημα, γεγονός που σημαίνει ότι  αυτό το ζώδιο δεν μπορεί με ευκολία να προσαρμοστεί σε ένα περιβάλλον που δεν του είναι οικείο ή που δεν μιλά στην καρδιά του! Το ζώδιο του Καρκίνου λειτουργεί με γνώμονα το παρελθόν του, έχει όμως την τάση να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη.

 

Ο Ζυγός, είναι το τρίτο κατά σειρά ζώδιο του παρορμητικού σταυρού και εκπροσωπεί  το Στοιχείο του  Αέρα! Ένας  Ζυγός δραστηριοποιείται σε καλλιτεχνικές, πνευματικές ασχολίες καθώς και ενασχολήσεις που τον φέρνουν σε επαφή με κόσμο! Λειτουργεί καλύτερα όταν είναι μέρος μίας ομάδας, είναι δηλαδή το ζώδιο της συνεργασίας, που αναζητά πάντα το συμπλήρωμα.  Στις δύσκολες περιόδους της ζωής του, το ένστικτό του γίνεται ο οδηγός του που τον βοηθά να ξεφεύγει από τα δύσκολα! 

 

Ο Αιγόκερως, το τελευταίο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού και εκπροσωπεί το Στοιχείο της Γης! Διαθέτει υψηλά αποθέματα αντοχών, όμως δεν λειτουργεί τολμηρά ή ριψοκίνδυνα στις αλλαγές! Δραστηριοποιείται με τρόπο πρακτικό και επιτυχημένο στους τομείς που σχετίζονται με την κοινωνική του προβολή , την καριέρα του, καθώς και την οικογένειά του! 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και ταιριάσματα
Μάθε πώς ταιριάζουν τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού μεταξύ τους

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Παρορμητικό Ζώδιο

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν προβλέψεις στο email σου για τα Παρορμητικά Ζώδια
Προσωπική πρόβλεψη για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι ζώδιο του Παρορμητικού Σταυρού; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.