Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκύλος - Ερμηνεία Ονείρου

Είδες στον ύπνο σου σκύλο; Αν αναζητάς την ερμηνεία του ονείρου σου, θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις ότι ο σκύλος αντιπροσωπεύει τον φίλο, τα αγνά, αληθινά και αμοιβαία συναισθήματα αγάπης, ζεστασιάς και συντροφικότητάς ! Αν λοιπόν ονειρεύτηκες ότι έπαιζες με έναν ήρεμο σκύλο, ο οποίος αναζητούσε την φροντίδα και τα χάδια σου, τότε είναι σίγουρο ότι θα περάσεις μία πολύ καλή περίοδο, κατά την οποία θα εισπράξεις πολύ αγάπη από τον περίγυρό σου! Ένας φίλος θα σου σταθεί σας αδερφός και θα σε υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο ! Επιπλέον είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα, ουσιαστική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μία πολύ όμορφη φιλία! Αν όμως ο σκύλος που ονειρεύτηκες δεν είχε καλές διαθέσεις απέναντί σου και ήταν άγριος αλλά και απειλητικός, τότε σύντομα θα έρθεις σε κάποια σύγκρουση με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος! Επιπλέον, πρόσεξε περισσότερο τις επιλογές σου και μην ανοίγεσαι τόσο πολύ σε άτομα που δεν τα γνωρίζεις και τόσο καλά!

Θέλεις μία εντελώς προσωπική ερμηνεία για το όνειρο που είδες; Οι πιο έμπειροι ονειρομάντες - μελλοντολόγοι είναι κοντά σου στη "Χρυσή Γραμμή Προβλέψεων"! Στείλε ΟΝΕΙΡΟ1 στο 54754 ή κάλεσε στο 14514.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Σχετικά Όνειρα
Τα πιο συχνά όνειραΜήπως είδες ένα από αυτά;
Αναζήτηση ΟνείρωνΨάξε εδώ το όνειρο σου γράφοντας τη λέξη κλειδί του ονείρου μέσα στο παρακάτω πεδίο:
Αναζήτησε στο αλφαβητάρι των ονείρων, τη λέξη που περιγράφει το όνειρο σου:
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.