Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Σεξ - Ερμηνεία Ονείρου

Κάθε άνθρωπος έχει ονειρευτεί σε κάποια περίοδο της ζωής του, ότι κάνει σεξ! Η ερμηνεία της ερωτικής πράξης, έχει τις ρίζες της στο ασυνείδητο και τις περισσότερες φορές μας δίνει μηνύματα ψυχολογικής φύσης, τα οποία και πρέπει να αναγνωρίσουμε και να αποκωδικοποιήσουμε! Αν λοιπόν το όνειρο που είδες σου άφησε δυσάρεστα συναισθήματα, τότε είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στη ζωή σου ένας πειρασμός, που θα σε βάλει σε μεγάλους μπελάδες… Αν το όνειρο που είδες, σου άφησε όμορφα συναισθήματα (για πχ λαχτάρα, προσμονή, απόλαυση), τότε αναμένεται να περάσεις μία έντονη και παθιασμένη περίοδο, που θα ακολουθήσεις τα ενστικτώδη συναισθήματά σου και θα αφήσεις στην άκρη σου τη λογική! Επιπλέον , μπορεί να σου έχει τύχει να ονειρευτείς ότι κάνεις σεξ με ένα πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον, για το οποίο δεν έχεις αντιληφθεί ή δεν έχεις παραδεχτεί ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό, ότι τρέφεις ερωτικά συναισθήματα… Σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται να υποβόσκει μία ερωτική έλξη, την οποία ακόμα δεν έχεις αναγνωρίσει!

Θέλεις μία εντελώς προσωπική ερμηνεία για το όνειρο που είδες; Οι πιο έμπειροι ονειρομάντες - μελλοντολόγοι είναι κοντά σου στη "Χρυσή Γραμμή Προβλέψεων"! Στείλε ΟΝΕΙΡΟ1 στο 54754 ή κάλεσε στο 14514.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Τα πιο συχνά όνειραΜήπως είδες ένα από αυτά;
Αναζήτηση ΟνείρωνΨάξε εδώ το όνειρο σου γράφοντας τη λέξη κλειδί του ονείρου μέσα στο παρακάτω πεδίο:
Αναζήτησε στο αλφαβητάρι των ονείρων, τη λέξη που περιγράφει το όνειρο σου:
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.