Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Νεκρός - Ερμηνεία Ονείρου

Η εμφάνιση ενός νεκρού στο όνειρό σου δεν είναι ένα καλό προμήνυμα για τα γεγονότα που θα έρθουν μπροστά σου! Είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι, ότι μπαίνεις σε μία εποχή, κατά την οποία πρέπει να προσέξεις πολύ τις επιλογές σου, τον τρόπο που κινείσαι και κάθε πράξη σου, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να έχεις κάποια μορφή απώλειας! Ο νεκρός στον ύπνο, είναι ένα σημάδι, ότι μία προσωπική σου υπόθεση, οδηγείται σε ένα τέλος και ότι ένας κύκλος κλείνει, προκειμένου να ανοίξει ένας νέος! Επιπλέον, καλό θα ήταν από την πλευρά σου, να δείξεις προνοητικότητα για θέματα οικονομικού χαρακτήρα, γιατί είναι πολύ πιθανό να χάσει ένα σημαντικό μέρος χρημάτων! .

Θέλεις μία εντελώς προσωπική ερμηνεία για το όνειρο που είδες; Οι πιο έμπειροι ονειρομάντες - μελλοντολόγοι είναι κοντά σου στη "Χρυσή Γραμμή Προβλέψεων"! Στείλε ΟΝΕΙΡΟ1 στο 54754 ή κάλεσε στο 14514.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Τα πιο συχνά όνειραΜήπως είδες ένα από αυτά;
Αναζήτηση ΟνείρωνΨάξε εδώ το όνειρο σου γράφοντας τη λέξη κλειδί του ονείρου μέσα στο παρακάτω πεδίο:
Αναζήτησε στο αλφαβητάρι των ονείρων, τη λέξη που περιγράφει το όνειρο σου:
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.