Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Μαλλιά - Ερμηνεία Ονείρου

Τα πλούσια, υγιή και λαμπερά μαλλιά σε ένα όνειρο, είναι ένας πολύ θετικός οιωνός, που φανερώνει ότι σου έρχονται επιτυχίες και χαρούμενα γεγονότα, ικανά για να σου αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή! Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι έχεις ανοιχτόχρωμα, περιποιημένα μαλλιά, τότε μπαίνεις σε μία πολύ γόνιμη περίοδο της ζωής σου, που θα πραγματοποιήσεις σημαντικά όνειρα που έχεις για τη ζωή σου (πχ έναν γάμο, ένα παιδί, εύρεση δουλειάς). Αν δεις στον ύπνο σου ότι έβαψες τα μαλλιά σου σε σκούρο μαύρο χρώμα, τότε έρχεται μία δοκιμασία, που ναι μεν θα σε στεναχωρήσει αλλά θα σε βγάλει σε κάτι καλό … Αν στο όνειρό σου τα μαλλιά σου γκριζάρουν, τότε θα υπάρξουν προβλήματα και στεναχώριες, που θα σου προκαλέσουν βάρος! Αν ονειρευτείς ότι φεύγουν τούφες από τα μαλλιά σου ή ότι σου έμειναν λίγα μαλλιά, σημαίνει ότι θα χάσεις κάτι πολύτιμο που το θεωρούσες δεδομένο!

Θέλεις μία εντελώς προσωπική ερμηνεία για το όνειρο που είδες; Οι πιο έμπειροι ονειρομάντες - μελλοντολόγοι είναι κοντά σου στη "Χρυσή Γραμμή Προβλέψεων"! Στείλε ΟΝΕΙΡΟ1 στο 54754 ή κάλεσε στο 14514.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Σχετικά Όνειρα
Τα πιο συχνά όνειραΜήπως είδες ένα από αυτά;
Αναζήτηση ΟνείρωνΨάξε εδώ το όνειρο σου γράφοντας τη λέξη κλειδί του ονείρου μέσα στο παρακάτω πεδίο:
Αναζήτησε στο αλφαβητάρι των ονείρων, τη λέξη που περιγράφει το όνειρο σου:
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.