Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Κόσμος - Ερμηνεία Ονείρου

Αν ονειρευτείς κόσμο που έχει μαζευτεί στο σπίτι σου, θα έχεις μεγάλη στεναχώρια. Στο όνειρο, ο κόσμος σε πλατεία ή δρόμο, σημαίνει πως θα έχεις να κάνεις πολλά αυτήν την εποχή. Αν δεις πολύ κόσμο κοντά σου, θα ακούσεις κάποια λόγια εις βάρος σου και ίσως να έχεις και μπελάδες. Αν δεις πλήθος να σου χαμογελά ή να σε υποδέχεται, σημαίνει ακριβώς το αντίθετο, άνθρωποι θα σε περιφρονήσουν. Αν είσαι γυναίκα και δεις αυτό το όνειρο, προστάτεψε τη φήμη και το όνομα σου, έχοντας σωστή συμπεριφορά. Αν δεις κόσμο σε κηδεία ή να είναι ντυμένοι σαν να ήταν σε κηδεία, θα ακούσεις κάτι πολύ ευχάριστο και ίσως και επαίνους για κάτι. Αν ονειρευτείς κόσμο να σε καταδιώκει με οποιοδήποτε τρόπο, το όνειρο σημαίνει ότι όλοι λένε για σένα τα καλύτερα. Αν δεις πως γλιτώνεις από την καταδίωξη, δεν θα πετύχεις κανέναν από τους παρόντες στόχους σου. 

Θέλεις μία εντελώς προσωπική ερμηνεία για το όνειρο που είδες; Οι πιο έμπειροι ονειρομάντες - μελλοντολόγοι είναι κοντά σου στη "Χρυσή Γραμμή Προβλέψεων"! Στείλε ΟΝΕΙΡΟ1 στο 54754 ή κάλεσε στο 14514.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Σχετικά Όνειρα
Τα πιο συχνά όνειραΜήπως είδες ένα από αυτά;
Αναζήτηση ΟνείρωνΨάξε εδώ το όνειρο σου γράφοντας τη λέξη κλειδί του ονείρου μέσα στο παρακάτω πεδίο:
Αναζήτησε στο αλφαβητάρι των ονείρων, τη λέξη που περιγράφει το όνειρο σου:
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.